26 Eylül 2012 Çarşamba

Tutulma Üzerine

EĞER KİTABI OKUMAMIŞ İSENİZ OKUMANIZ ÖNERİLMEZ!

Katya ile anlaşamadık kitap konusunda.
Tutulma elimde bir on gün kadar süründü sanırım. Bunda benim gergin ve tembel oluşum kadar kitabın iç sıkıcı oluşunun da payı vardı diye düşünmektim çünkü aksi takdirde kendimi kitaba vererek beni geren şeyleri düşünmeme yoluna giderdim.

Tutulma'da Bella'nın peşini bırakmayan Victoria'nın yarattığı minik bir vampir ordusu ile kurtadamların ve Cullen ailesinin müttefik olduğu bir savaş yapıldı. Ancak bu kitabın son yüz sayfasına falan tekabül ediyordu. Oraya gelene dek Bella Swan'ın sıkıcı yaşamını ve iki arada bir derede kalışını dinledik. Nahoştu.

Sonra bu kadar anlayış bana biraz fazla geldi. Zannetmiyorum ki iki erkek bir kızın ikisi arasında seçim yapmasını böyle serinkanlılıkla bekleyebilsin. Ya da en azından ben olsam yapamazdım. Bir de bu kadar "Bella üzülmesinciliğe" sinir oldum.

Kitap ilerlemedi, ilerlemedi, ilerlemedi. En sonunda bu gün inat ettim, "Otobüse bırakmayacağım" diye diye bitirdim. Neyse dediğim gibi son 100 sayfada bir hareketlenme oldu en azından.

Katya için nefes kesici, benim için vasat bir kitap oldu.

8 yorum:

  1. bilmem benim için bu seri hep güzel olmuştur.. Bella dışında >.> ama senin yorumlarını okuyunca inan'' aaa bak doğru söylüyor''... demekten de alamıyorum kendimi! teşekkürler canım... ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, rica ederim.
      Son kitabı Adana'da bıraktım ama. Okuyamiycam bu yakınlarda :D

      Sil
  2. Bu seriyi ilk okuduğumda bayılmıştım. Tabi arkasından daha güzel fantastik okuyunca bu kitap bana itici geldi. Şimdi bir puan versem en fazla 1 puan veririm bu seriye. Dediğim herşeye de katılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet okuyanlar da genelde böyle söylüyor. Başta çok beğenmişler sonradan bakınca o kadar da iyi olmadığına karar vermişler :D

      Sil
  3. serinin tek iyi kitabı alacakaranlıktır zaten. diğerleri tamamen fos. alacakaranlığın da dharma yayını tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemedim ki. Başladım bitireceğim işte :D

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;