22 Kasım 2012 Perşembe

karardık mı biraz?

Denek Hayatým by Sakin on Grooveshark

Vizelerin sağdan soldan gelip sıkıştırmaları ve bir türlü "Olom süperdi!" diye çıkamam olabilir blogu karartmamın sebebi. Milletçe yasta olalım bence, sonuçta bir deha(!) edebiyattan kalıyor. Öhom, evet bu gün türk dili, edebiyat, her ne ise, daha ismini bile bilmediğim bir dersin vizesi vardı ve berbat geçti. Bir de dün gece oturdum çalıştım. Tamam çok çalışmadım ama çalıştım. Gerçi iyi ki çok çalışmamışım, çalıştığım yerden de çıkmadı, peeh!

Amfide sıralara şiir falan yazıyorlar bazen. Bu gün benim oturduğum yere önceden girenler kopya yazmışlar. Ben de yine şiirdir diye okumadımdı. Meğer değilmiş. Hoca gördü onu, inceledi bi. Hoca öyle dikkatle inceleyince ben de baktım Kaşgarlı Mahmut falan yazıyor! "Aha" dedim "kesin bu kadın listeden ismimi işaretlemeye gitti! Ben yazdım sandı, sessiz sedasız sınavımı iptal edecek!" Hayır bari işime yarar bir şey yazıyor olaydı... Yok, bizim sorulardan hiçbirinin cevabı orada değil... Neyse sonra hoca yine geldi, baktı biraz daha. Hoca gidince silmemiştim ben de. İçimde midem ters döndü ama dışımda gayet serinkanlıyım. Dedim şimdi telaş edip silersem belki durduk yere şüphelenmesine neden olurum, kadının suçlamayacağı varsa da içine kurt düşer. O baya başımda dikilecekti baktım, bir izahat yapayım diye düşündüm. "Ben yazmadım onları." dedim. "Evet sizin yazınız değil zaten" dedi. MEĞER ONU İNCELİYORMUŞ! "Sileyim de huşuya kavuşalım" diye düşünerek "Siliyorum" dedim. O da başını salladı,sildim... ARKADAŞLAR LİTFEN ÇIKARKEN TEMİZLEYİN KOPYALARINIZI.

Sonra dediğim gibi, 40 üzerinden 5 puan falan alacağım galiba...

Bu gün kendimi şımartayım dedim. Bu hafta bitti, yarın herhangi bir sınavım yok, moleküler labı yok. Gittim ketçap aldım kendime, makarna aldım, ays ti aldım. Evde makarna yapma hayalleri kuruyorum... Neyse işte geldim baktım mutfak dolu. Yatayım biraz dedim kendime. Sonra bir arkadaşımla konuştuk. O da anahtarını evde unutmuş, soğukta sokakta kalmış. Sonra artık bu işe dur demek gerekti, öyle dikilmek anlamsızdı. Telefonu kapatıp bir çaresini bulmaya karar verdi. Ben de madem uyumadım, makarna yiyeyim diye düşündüm. Kalktım pılımı pırtımı topladım mutfağa gittim. Üç kız vardı, tedirgin oldum -.- Sonra telefonla uğraşırken makarnanın suyunu taşırdım. Tuzunu da fazla kaçırmışım. Bir de yine lastik gibi olmuşlardı.

Aldım yemeğimi odama geldim. Bardağıma ays ti doldurayım derken onu da sandalyeme döktüm. Sonra sandalyeyi sildim bezle. Ketçap çok çok çok acıymış, midemi rahatsız etti. "Lan olum lanet ossun" dedim "krem peynirli salamlı sandviç yiyeydim bundan iyiydi!" Tuzlu,acı ve lastik gibi makarnamı da zorla yedim öyle. Sonra dizi izleyeyim dedim.


Friends izlemeye başladım ben. İşte iki bölüm daha izledim. Bence izleyin siz de. Siz de izleyin yani. İlk 10-15 bölüm için kötü mötü diyorlardı ama ben o ilk 10 bölümü de sevdim yani. Zaten dizi ilerledikçe muhteşem oluyormuş, can oluyormuş. Arkadaşlarımdan öyle duydum.

Bir de bilgisayar laboratuvarında unutmuşum flaş belleğimi. İki gündür arayışlardayım ama yok! Hadi o dert değil bu güne dek kaybetmemiş olmam mucize zaten de içinde Ebru ile şarkı söylediğimiz bi' video vardı *.* Bir gün kalkıp kendimi youtubeda "Şarkı Söylediğini Sanan Salaklar" başlığı altında görürsem diye çok korkuyorum. Flaşımı alıp sahiplenen arkadaş litfen içindekileri pek kurcalamadan silsin ve flaşımı - totosuna soksun inşallah ne diyeyim?! -.-

Bi de böyle sınav haftası olduğundan ve beni nazlayacak biri olmadığından sanırım, annemi özledim *.*

14 yorum:

  1. aman da aman klasik öğrenci halleri, makarna yapmalar, vizeler fln. :) ellerimizde büyüyorsun Cessie'ciğim. Çok tatlısın ki, ne hoş telaşlar bunlar... :)

    Gel de nazlayalım seni, öpelim yanaklarından, sırtını sıvazlayalım, hiç kıyamammm. muah.

    Luna.

    YanıtlaSil
  2. Ehehe :D
    Daha ne zırvalara şahit olacaksınız *.*

    Evet Cessie sevilmeli, öpülmeli, şımartılmalı :D

    YanıtlaSil
  3. Geçen gün benim oturduğum duvarda da kopya vardı. Hoca kalktı yerimi değiştirtti. La benim yazıma benziyor mu diye incelesene sen de! Yok anacım, bu hocaların sınavlarda şizofrene dönüşmesi kadar nahoş bi durum yok.

    Ah kıyamam ketçaplı makarnanı ben yerim cessieeee! :) Her yerim, içim dışım makarna oldu ama, yine de yerim :)

    Çok kolayy gelsinn, çok öperim seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay teşekkür ederim! :D
      OnTheRoad sana kıyamam ki :D Daha güzel bi tane yapabilirsem onu ye sen.

      Sil
  4. hiç telaşlanma o durumlarda bizim SInıfta çocuğun biri kendi yazdığı kopyaya yazmadım diye basbas bağırmıştı hem de finalde! üstelik finalde %90dı düşün. bu durumlarda hocalar biz gibi kızarıp bozaranlara carlıyolar diğerlerine başları ağrımasın diye ses etmiyolar. takma kafana bu arada turk dili hocaları genelde okutman oluyo ve bölüm dersinden zaten yıpranmış öğrenciyi türk diliyle yormuyolar :) daha güzelleri diğer vizelere ve finallere artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bizi yoracak gibiler sanki...
      2.sınıftan kalanlar doldurmuştu sınıfı anladığım kadarı ile.

      Sil
  5. şehir dışında okumanın zorlukları. ben ailemin yanında okuduğum için sınav dönemleri geldiğimde yemeğim hazır olurdu zaten. ama herşeyde bi güzellik vaardır ya seneler sonra sende bu yaşadıklarını, lastik gibi makarnayı anlatırsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ileride torunlarım olursa onlara "Makarna bile pişiremeyen bir salaktım, o yüzden aşçı olan dedenizle evlendim. Ama o 'Ben eve iş getirmem' diyerek hayatımızın içine etti. Boşandık." diye anlatırım yaşamımı bir bir.

      Sil
  6. ben o türk dili ve inkılap tarihi derslerini 4. sınıfta anca verebilmiştim. önce kaldım, sonra programım uymadı falan. hayatının geri kalanında üzmez seni bunlar, boşver :)

    bak böyle makarna, sandviç diye üzüyorsun beni, kendimi başarısız bi abla gibi hissediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa Fermina deme öyle! Nasıl başarısız bir abla gibi hissedersin? Bunlar hep yaşayıp öğrenmem gereken şeyler :D

      Sil
  7. Bizim bir arkadaş böyle bir şey yüzünden 4 ay uzaklaştırma aldı.
    Ve devlet memurluğu yapamayacak.
    Peki biz ne olacağız öğretmen.
    Sen düşün yani olanı.

    Aman dikkat kontrol et hep sınavlardan önce.
    Ben mutlaka ederim. :)

    YanıtlaSil
  8. özlerin tebi anneni.
    aman ya makarna öğren artık.
    :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;