11 Kasım 2012 Pazar

skye candır.

Görsel: Zerochan
Şarkı bu olsun çünkü ben bunu çok özlemişim.

Bu gün odadan, hatta yataktan hiç çıkmadım neredeyse. İki gündür buz gibi havada sıkı giyinmeden gezeleyince vücudum bir kendime gelmemi istedi artık sanırım. Baş ağrısı, boğazda gıcık, biraz da kırgınlık olunca kendime "Cessie" dedim "yat yattığın yerde. Azıcık mandalina ye, dinlen. Tam vizeler başlarken hasta olma." Böylece tüm gün yataktaydım.

Perşembe günü Biyoloji Topluluğu'nun toplantısına bir başıma katıldım. Hayriye bekleyemedi ki haklıydı. Kız okuldan bir çıkıyor, eve gitmesi 2 saat sürüyor. Neyse... Toplantı bitince Burcu'nun peşine takılıp yemekhaneye gittim. (Gökan Ergi hoca geldi, konu başlıklarını onla belirledik.) Böylece bir sürü insanla tanışma fırsatı bulmuş oldum.

Yemekhaneden çıkınca kafeye gittik. Güya bir çay içip kalkacaktık ama üç çay devirip 389721636 saat muhabbet ettik. Böylece Utku ile tanışmış olduk. Burcu, Utku ve ben birbirimize benziyormuşuz meğersem. Baktık zaman geçirmekten keyif alıyoruz, sıklıkla yapalım dedik.

Dün akşam da dışarılardaydım. Yine Utku, Burcu ben üçümüzdük. Sonra Utku'nun arkadaşları da geldi, onlarla da tanıştık. Benim midem bulanıyordu aslında, kalmayacaktım o kadar ama kötü de olmadı. Ne bileyim açıldım. Kusarım korkusuyla ağzıma hiçbişey sokmadım o ayrı :D

Bu gün de Utku Anıtkabir'e gitti, Burcu çamaşır yıkadı ben pinekledim. Hayatımın en boş cumartesisiydi sanırım. Koca gün nasıl geçti anlamadım. Yarısı boyunca uyuduğumdan olabilir.

Başım ağrımaya devam ediyor inceden inceden.

Ha bir de Utku bu gün bana bir kitap getirdi. Bu gün almış, okumuş. Beğeneceğimi düşünmüş. Bir de her şeye isim verdiğimi görünce bana bi' anahtarlık almış. İsmi yok ama henüz. Böyle de saçma bir insanım.

Bir de bu gün şu videodaki çocuğu ekledim feysten. Biz Şansım'la ikimiz onu Behzat Ç'deki Harun'a benzetiyorduk da, ondan nasıl biri merak ettim. Pek cana yakın biri değil gibi geldi, bilemedim. Gerçi bana uyuz olmuş da olabilir tabi... Neyse biraz onunla uğraştım, sonra sıkıldım. Biraz sıkıcı biraz kaba olsa da özünde iyi biri olduğuna inanıyorum. İnsan koleksiyonumdaki nadide olmayan parçalardan biri oldu ehe.

Son olarak, bu gün cümle kuramıyorum... İnanın kafamda kelimeler koşuşturuyor, çarpışıyor ve ayrılıyor. Hiç birleşme, uzlaşma yoluna gitmiyorlar. Sanırım yine uyuyacağım.

2 yorum:

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;