25 Şubat 2013 Pazartesi

Ders Kaydı Şeysileri

 Bu sabaha dek, en korktuğum şey buydu. O kadar kararsız bir insanım ki, bir gün nefes alıp almamaya karar vermek durumunda kalsam ve o esnada nefesimi tutmuş olsam, nefesimi bırakma kararı verene dek ölürüm herhalde. Ama bu sabah, daha sistem açılmadan siteyi sekteye uğrattığımızdan ve biiiir saat boyunca giremediğimden bu fikrim şu yönde bir değişim gösterdi


Geçen dönem ders kayıtlarımız çok "saldım çayıra mevlam kayıra" yapıldı. Ben zavallım, kıyamam kendime, daha okula gideceğim de danışman hocamla yapacağım ders kaydını sanıyordum. "Bütün iyi hocalar kapılmadan yap kaydını Cessie!" diye bir uyarı aldıktan sonra totom tutuşmuş bir şekilde yapmıştım kaydımı. Gerçi hangi hoca iyidir, hangisi değildir bilmiyordum ve pek çok sınıf da dolmuştu. Yine de hocalardan yana pek sıkıntı çekmedim bu dönem.

Neyse durum böyle olunca biz kızlarla çok kastık bu dönem. Böyle önceden hocalarımızı seçtik -tamam ben seçemedim, ben kararsız kaldım ama onlar seçti- , optik kodları elimizin altında bulundurduğumuz bir kağıda not ettik vee bu günü beklemeye başladık.

Dün gece uyumadım ben. Tabi uyumayışımın ders kaydıyla alakası yoktu, uyuyamadım, o ayrı bir mesele. Neyse sabahın yedisinde tek tük görünmeye başladı insanlar feyste. Saat dokuza gelirken, siteyi perte çıkarmıştık. Normalde dokuzda açılması gereken sisteme on, on buçuk gibi ancak girebildim. Arkadaşlar içinde bir tek ben her şeyi planladığımız gibi kodlayabildiğimden bu dönem derslere yalnız giriyorum sanırım! Negzel! -.-

Bu arada o kadar gerildik o kadar burnumuzdan soluduk ki annemler bana "Yapabildin mi kızım?" demeye korkmuşlar. En sonunda "Oyf oldu herhalde." dediğimde annem deriiin bir nefes alıp, "Ben de sormaya korkuyordum!" dedi. Sonra başkalarına da yardım etmek gerek dedik. Ama sistem bende yine açılmadı. Ben de pes ettim, yatmıştım ki Gülsi aradı. Yapamamış. Kalktım onun ders kaydı için tekrar bilgisayar başına geçtim. Onu yaptım. Bir de Çiğdem'in ders kaydını yaptım, bir de az buçuk Ebru'nun. Sonra "Kıyamet kopsa umrumda değil, ben uyuyorum" diye yattım. Altı gibi Atıl Hoca aradı, telefonun sesine uyandım. Sonra da böyle saçma bir yazı yazayım dedim.

Bu kadar.

4 yorum:

  1. cessie'ciğim,

    uzun oldu...

    üniversite hayatını ilgiyle okuyorum. ^^ ellerimizde büyüdüğünden, bi ablalık vazifesi olarak yapıyorum bunu biraz da :)

    dilerim günlerin hep güzel geçer. bunlar tatlı stresler ve heyecanlar. ders kayıtlarının hepsini istediğin derslere yapabilmiş olmana sevindim.


    sana kocaman sevgilerle,
    luna.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Luna

      Ehe evet biraz elinizde büyüyorum. Bunları duymak çok mutlu ediyor beni.

      Ben de seni ziyaret ediyorum. Çok yoğun yazıyorsun, demek ki çok yoğun yaşıyorsun bu aralar bir şeyleri. Ben de ses çıkarmadan usulcacık oyalanıp gidiyorum :)

      Sana da kocaman sevgiyle <3

      Sil
  2. geçeer hepsiii alışcan ki.
    :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;