3 Şubat 2013 Pazar

Mim Şeysi

Ben durdum, düşündüm. Baktım izlediğim filmler dışında hiçbir şey yazmıyorum. Günlük tadındaki bloğum amatör film rehberine dönüştü. Bari dedim sağdan soldan mim yürüteyim de onu yazayım. Ve tabi ki Sema'cımda aldım soluğu. Geçenlerde -dün de olabilir- okumuştum, mim vardı onda. Hemen el attım duruma.

1-Sevdiğiniz müzik tarzı nedir?
"Rak'ın Rol beybi, yeaaa!" diyemiyorum tabi... Hımm... Eskilere dönüp nostalji yaptığımda Metallica, Apocalyptica, The Rasmus... Spesifik birini hatırladığımda kesinlikle REM. Bazen biraz Lana Del Rey. Ara sıra Katy Perry. Hayatın her anında PLACEBO <3. Hayatın pek çok anında Damien Rice, Coldplay.  Bazen Decemberist veya Decembersists. Hep karıştırıyorum. Ders çalışırken Ozzy Osbourne. Yapayalnız hissediyorsam Pink Floyd. Bazen çok Nirvana. Türkçe diyorsak Yeni Türkü, Ezgi'nin Günlüğü. Birkaç aydır Zülfü Livaneli *.*. Bazen Apartment, bazen Eluveitie. Kendimi çirkin hissettiğimde Bon Jovi. Kimi zaman James Blunt, kimi zaman Twisted Sister. Ama çokça The Cure, çokça Yann Tiersen. Kısaca karmakarışık.

2-Dizi izler misiniz? Favorileriniz?
Hangimiz izlemiyoruz dizi? Kendimi bildim bileli izliyorum. Küçükken Süper Baba vardı İkinci Bahar vardı, hatırlıyorum. Ama benim favorim Çılgın Bediş'ti, Yılan Hikâyesi'ydi, Zeyna'ydı. Zeyna hâlâ favorilerimden. Ama en en en favorim HOUSE tabiisi. Onun dışında The Big Bang Theory 'i de severek izliyoruz. Bir de Friends'i.

3-Hangi mevsim sizi tanımlar?

KIŞ. Bu pıtırcık penguenler gibiyim adeta. Üşümeyi de severim sonrasında ısınmak güzel oluyor diye. Sonra ikide birde değişen ruh halime de çok uygun kış, melankolik edalarıma da. Ayrıca ben bir kış çocuğuyum. Kış benim için doğum günü pastası demek, hediye demek, kutlama demek. O yüzden kış candır.



4-Spor ayakkabı mı topuklu mu? 




Soru mu bu?
Tabii ki spor ayakkabı.
Hem de beyle bi'şey olursa çok güzel olur.
Renk renk, cıvıl cıvıl.





5-Hangi tarz içeriğe sahip blogları takip ediyorsunuz?
İlgimi çeken her blogu takip ediyorum ben. Hatta ilgimi çekmese de, sırf tasarımı hoş diye girip baktığım bloglar var, iç açıyorlar böyle. Ama alış veriş bloglarını sevmiyorum. Anlamıyorum yani mantığını da. "Be arkadaş senin yüz temizleme jelinden bana ne? Aldığından verdiğinden bana ne?" diyesim geliyor. Böylesi bloglardan uzak duruyorum.

6-Ağzınıza koymadığınız bir yiyecek var mıdır?
Keçi peyniri.

7-Bir renk seçin desem...
Bu gün turuncu, yarın sarı, öbür gün siyah, sonraki gün de mavi. *.*

8-Varmak mı yolculuk mu?
Yolculuk. Ama böyle gemi yolculuğu falan. Sıkılınca güvertede dolaşabildiğin türden. Oturup poponu yassılttığın türden değil. Tren de olur, kompartımanlar arasında dolaşabileceksem o da olur.

9-mp3'ünüzde olmazsa olmaz şarkılar?
Yukarıda saydığım insanların/ grupların en sevdiğim şarkıları. Biri olmasa bir eksik hissediyorum, aman bir rahatsız hissediyorum anlatamam. Özellikle Placebo olmazsa paramparçayım *.*

10- Bir gün .... yapmak istiyorum cümlesindeki boşluğu neyle doldurursunuz?
Nelerle doldurmam ki? Ohooo. Ama bir tane örnek vereceksem, Alaska'ya gitmek isterim.

11-Hayata bakış açınızı tanımlayan bir cümle var mı?
Yok.

4 yorum:

  1. uyy yerim seni(: cevaplarını seveyim! sen mim doldur, biz seni daha yakından tanıyalım, mutlu olalım(:

    YanıtlaSil
  2. ha haaa tam senlik di mi buuuu.
    sevdiiim tabiii.
    :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;