18 Şubat 2013 Pazartesi

why is the rum gone?

Cuma gününden başlayarak hafta sonu boyunca Karayip Korsanları'nın ilk üç filmini yayınladılar. Her zaman izlerim ben o filmi, tartışmasız izlerim. Annem Huzur Sokağı'nı izleyecek diye birinci filmi izleyemedim cuma günü. 

Cumartesi Ridade ve Sino bizdeydi. Böylece hep birlikte izledik ikinci filmi. İkinci filmde Davy Jones var. Sinemis biraz korkar gibi oldu. Ben de biraz suçluluk duydum, yavru korktuysa şimdi dedim, gece uyuyamayabilir. Bütün gece ben uyumadım, kâbus falan görür de uyanırsa kendisini kötü hissetmesin diye. İkide birde kontrol ettim. Ama o gayet iyi uyudu. Sabah sordum, görmemiş kâbus falan. 

Dün de son film vardı işte. Art arda üç Karayip Korsanları filmi izleyince iyice havaya girdim. Fondaki müzikler falan... Bir Harry Potter izlediğimde bir Karayip Korsanları izlediğimde böyle inceden inceye bir hüzün kaplar içimi. En azından bir hafta da kendimi o dünyada hayal ederim, kurtulamam. 

Bunları hep içimde yaşardım. Bu kez dışıma da taşsın dedim. Dün başladım anlatmaya "Hof, Karayip Korsanları'nı izledim 913.kez. Keşke korsan olsaydık di mi? O zaman kocaman bir gemimiz olurdu. Hep su üzerinde olurduk, şıpıdık şıpıdık. Rom içerdik... Hopf, çok güzel olurdu yea!" Ben susunca "O zaman hiç karşılaşamazdık ama." dedi. "Olur mu o'lum?" dedim "Asıl o zaman karşılaşırdık. Zaten bir avuç korsan var Karayip Korsanları'nda, hepsi de birbirini tanıyor. Bize de öyle olurdu. Aa, düşman olurduk ama muhtemelen." diye cevap verdim. "Hof bir de rom içerdik!" 

"Cessie, hayatımda hiç rom içmedim. Buna rağmen öyle bir anlatıyorsun ki, insanın canını çektiriyorsun." dedi. "Ben de hiç içmedim ama benim de canım istiyor. Çünkü korsanlar rom içer!" dedim. Sonra elden ne gelir, oturduk elimize bir şişe rom geçirdiğimizi düşündük. Ben bütün gece boyunca "Ben korsanım yov hov hov!" deyip durdum.

Hâlâ kurtulabilmiş değilim.
Korsan olsak, rom içsek :(

4 yorum:

  1. bende çok severim bu seri filmi 3 kez izledim ama yine olsa yine izlerim :)

    gelgörki cuma günleri huzur sokağı saatinde yayınlanıyosda izleyemem :)))
    bende annen gibiyimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehe, Jack'ciğimi, sürmeli gözlerini, tuhaf dişlerini hiçbir şeylere değişmem, değişemem!

      Sil
  2. ay deppi sevmeyen var mı ki.
    ama çok botoks yaptırdı yaa.
    :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;