11 Ağustos 2013 Pazar

Temsili Perit
Her zamanki gibi o kadaaaaağr geç yattım ki, akşama kadar da uyudum. Uykumun en ilginç yerinde -ki rüyamda devletin lisedeyken falan verdiği ingilizce kitaplarımdaki soruları çözüyordum ve iyi de çözüyordum. Gayet güzel sorular yazmışım rüyamda, teker teker de cevapladım. Gerçekte yap deseniz gramerim yetmez.- bir sesler duydum. Bir kadın sesi, bir erkek sesi falan. Babamın akrabalarından biri geldi diye düşünerek güzelce popomu döndüm ve uyumaya devam ettim. Zira babamın pek çok akrabasını sevmiyorum.

Sonra tabii ki annem "Cessieee, uyaaan" diye odama girdi. Ben de dedim ki kendime "Homurdanmadan kalkayım diye suyuma gidiyor -.- " Tam dönüp "Yia elleşme bana, kalkmayacağım" diyecektim ki o da nesi?! Beni uyandırmaya annemle birlikte dünya yakışıklısı bir çocuk da gelmiş. Daha doğrusu bebek. PERİT *.*  "Anneeeeaaa" diye viyaklamaya başladım tabii hemen. "Yanıma yatır yanıma yatır" dedim azıcık yatırdı *.* Bu gün çok neşeliydi, gülüyordu ikide birde. Zaten herhalde mutlu bir bebek. Bir de çoooooğk şekeeeeeğr! Size gerçek fotoğrafını koyardım ama ailesi nazar değer endişesiyle mani oluyor bana -.-

Azıcık oturdular, köye gideceklermiş. Annem de hemen takıldı peşlerine. Ki biz gitmiştik bayramın ilk günü köye. Neyse... Bana da gel dediler de, zaten yeni uyanmıştım. "Kötü kokuyorum ben anne, gelemem" dedim.

Annem dolma gibi bişeyler yapmış galiba. Gidip yiyecek bir şeyler bulayım. Sonra da bıcı bıcı yapayım. Biraz başım ağrıyor, biraz da sersem gibiyim ama mutlumsuyum da. O sersem halim de geçsin.

Bu da beyle bi' günaydın postuydu.
GÜNAYDIN!

2 yorum:

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;