10 Eylül 2013 Salı

Kutu Adam Üzerine

Bir bok anladıysam Arap olayım! Kutu AdamPinuccia'nın Okuma Şenliği için almıştım. Aslında onun için almadım da, etkinlikte bir kategori vardı, doğduğumuz yılda doğan veya ölen bir yazarın kitabını okuma kategorisi. İşte o benim çok hoşuma gitti. Böylece kendi doğduğum yılda ölen iki yazarın iki minik kitabını aldım. Bunların sayfa sayısı 200'den az olduğu için, puan alabileceğimi sanmıyorum ama dediğim gibi, okuyacağım.

Kutu Adam okumayı en sabırsızlıkla beklediğim kitaptı aslında. Konusu falan çok ilgimi çekmişti. Elime geçince de böyle hemen başlamadım, biraz geciktirdim okumayı. Hasretle beklediğim kitaba hemen kavuşmayayım dedim, büyüsü kaçmasın dedim. En son üç gün önce falan başladım ve bir günde biter diye başladığım kitap 3 günde bitti. Gerçi o araya Edip Cansever sokuşturdum ve şiirleri okudum, kitabı bitirdim ama o kitap bir ömür bitmez ki zaten. İlk seferi bitirdim diyelim.

Neyse, Kutu Adam'dan hiçbir şey anlamadım. Yani, en ufak bir şey bile anlamadım. O yüzden de biraz yüzüm gözüm yamuldu tabii.

Altını çizdiğim güzel cümleler olduğundan, benimsediğim veya eğlenceli bulduğum fikirler olduğundan kitaba suç bulmuyorum tabii. "Ben salaksam demek ki... " diye düşünerek bir ara tekrar okuyacağım. Gelecek yaz belki...

Bir kutu adam var, sahte bir kutu adam, ne idüğü belirsiz, mütemadiyen soyunup giyinen bir kadın var kitapta. Bir doktor var ama aslında askermiş ve kutu adam mıymış? Her şey karmakarışık kafamda...

Ama pes etmedim. Hem havanın sıcaklığı, hem günlerdir uykusuz dolanmam, bunlar benim sevgili bahanelerim.

4/10

4 yorum:

  1. hımmm ismi ilginçti yaaa ama neyse okumam ben deee.
    :)

    YanıtlaSil
  2. bu kitaplı fotoların çok hoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheh seri oldu onlar, okudukça çekiyorum :)

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;