9 Kasım 2013 Cumartesi

vizeler başlıyor *.*

Geçtiğimiz bir iki günü şöyle bir gözden geçiriyorum da... Kendime not düşeceklerimi not düşme amacıyla falan...

Bir kere 8 Kasım 2013'ü bir kenara not ediyorum. Çünkü ayın yedisini sekizine bağlayan o gece, o ulvi gece Mert'in cimri olduğunu itiraf ettiği gece. Kendisi bunu buraya şu şekilde yazmamı iste "lidıl lidıl lidıl bit cimri" 

O gün yurt görevlisiyle konuştuk. İnsanlar ses çıkardığımızı söyleyerek şikayette bulunmuşlar. Bi' tanesi tam mutfaktan çıkarken Mert'in odamıza girdiğini görmüş, o esnada sutyeni yokmuş içinde, memesinin ucu belli olmuş da utanmış. Bu konuda da Mert'in varlığını suçlamayı uygun görmüş mesela. Bir de başbakan şöyle açıklamalar da yapmış ya, işte yeni kurallar gelmiş zaten. N bloğa hiç erkek giremiyomuş. Bizde de tv odasında falan oturabilecekmişiz. Peki bakalım, öyle olsun. Görevli çok çok tatlı bi' kadındır, ismini vermek istemiyorum. Beni de az çok tanıyor, öyle olunca açıklamak istemiş bana. İnsanlar işi çirkinleştirecek gibiymiş sanırım. Ama o da bizim  yanlış veya kötü bi' şey yaptığımızı düşünmüyormuş. Neyse.

O gün dikkat eksikliği ilacımı da almıştım. Baya bok gibi hissediyordum, o ilacın yan etkileri var biliyosunuz. Bi' de bu tatsız konuşmalar eklenince bi darlandım. Burcu da gergindi. Odasında tüm bunlardan habersiz olan Mert de gerginmiş aslında kendini köşeye sıkışmış hissediyormuş. Ben yürüyüş yapmaya karar verdim, Burcu film izlemeye karar verdi, Mert de bana katılmaya karar verdi. Yürürken onu biraz düzelttim sanırım. Bazen kendimizi bir distopyanın içine düşmüş gibi hissediyoruz.

Biz yürürken bi' ara Mert şerefsizin biri olmaya karar verdi. Onun bu kararından dehşete düştüm. Onu oturacağımız yerlere sürükledim ve bu kararından vazgeçirmeye çalıştım. Tabi aslında bu kararında pek ciddi değilmiş galiba. Tüm bunlar Mert'i biraz acıktırdı. Cimriliği yüzünden döner almayacaktı! Ama onu bu hastalıktan kurtarmaya karar verdim ve o döneri aldırttım!

Ahmet Abi'ye de (dönerci) çok teessüf ediyorum buradan! Ben Mert'i döner almaya ikna için neler çektim, o?! Bana çok konuşuyorsun dedi yahu. Bidahaki döner alış-verişimizde bunu ona hatırlatacağım!

Dün gece Mert bana sürpriz yumurta aldı. Ben de Mert'e sürpriz yumurta aldım. Burcu'ya da aldım. Benimkinden Şirin çıktı, Burcu'nunkinden Süslü Şirin çıktı, onunkinden de garip bi' şey çıktı.

Salı sitoloji, cuma omurgasız vizesi var. İşte her vize döneminde olduğu gibi bunda da bende bi' rahatlııık bi' kitap okuma isteğiiii. Ders çalışacağım gün içinde umuyorum!

8 yorum:

  1. hadi ama hadi asıl biraz sınavlara.
    başarılar.
    kolaylıklar.
    sen çalışırken eski yazılarını okuycem.
    :)
    ilacını alıyon değil mi ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Deep.
      İlacımı sadece bi' kez aldım. Sonra "Eööeh hasta ediyor bu beni" dedim bıraktım, sinirlendim -.- Pek doğru bir davranış olmasagerek ama umrumda değil -.-

      Sil
  2. Aynı blog tur grubunda olupta bu kadar geç bloguna uğramamin elbet bi hafifletici sebebi var. İyi ki de uğramışim.aynı psikolojiyi benzer şekilde paylasiyoruz sanırım bu dönem.o yüzden çok eğlenceli geldi bana yazın.mizacıni ve kalemini sevdim.yok o pembe renkli kaleminden bahsetmiyorum canım...yorumumdanda anlasilacagi uzere vize haftasi magduruyum.

    Şöyle özetleyecek olursam : mİlletin uterusunda olur benim kafamda geziyor fetüsler.

    Not : Bölümum hemşirelik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :D
      Ben de biyoloji okuyorum. Vize konusuna hiç girmek istemiyorum, cesaretim yok :D
      Eheh teşekkür ederim söylediklerin için.
      Umarım tüm vizelerimiz iyi geçer *.*

      Sil
  3. sırıtarak okudum valla.

    bi de bi blogçu arkadaş daha var ya.
    bugün yazımı okumuş sanırım.
    o da biyoloji okuyormuş.
    burcu tekin.
    belki bilirsin blogunu.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu benim oda arkadaşım yeaa! :D
      Seni tanımadığı için beni tanıdığını söylese mi söylemese mi bilememiş, bu gün anlattı bana eheh :D O Burcu o Burcu işte! :D

      Sil
  4. Kızların kendi meme uçlarından utanmadığı gün, çok enteresan bir gün olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi meme ucundan untandığı için erkek varlığını suçlamadığı gün gelirse, utanmayacakları günün geleceğine de inanacağım.
      Bi' de şey "güzel günler göreceğiiiiz güneşli günleeeer, nımnım nım nımnım nım..."

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;