3 Aralık 2013 Salı

bi her şeyden her şey yazısı daha

konuyla ilgisi olmayan görsel

  • Çok ilginç bi' yerde yaşıyoruz. Bu kattaki insanlar gecenin ikisinde koridorlarda haykırarak telefonla konuşuyorlar, yan odamızdakiler de yine gece üç gibi flüt çalışmaya karar veriyor ve şarkı söylüyorlar. Ama Mert bizim odamıza gelemiyor çünkü gülerken çok ses yapıyoruz, bi' de meme ucu.
  • Sisbot vizesi vardı bu gün. Neredeyse hiç çalışmadığımdan sınava girmemeye karar verdim. Burcu buna müsaade etmedi. Yolda ona dedim ki "Burcu çok üşüyorum. Sor bi' niçin? Niçin?! Sisbottan sıfır almak için! Oysa bunu sıcak yatağımda uyuyarak da yapabilirdim!" Sonra onu Kürşat Hoca'ya ve Mert'e de bu hususta şikayet ettim.
  • Sorun bana bi' pişman mıyım? Çalışmadım diye zerre üzüntü duyuyor muyum? Hayır duymuyorum. Ben çalışmış olsam da o sınavda çıkan sorulara çalışmazdım ki. Neyse çok konuşmak istemiyorum bu konuda.
  • Bu gün Mert beni çok kızdırdı. Uykusuz olmam da etkiliydi biraz sanırım. En son ağlamaklı oldum Burcu'nun kollarına saklandım, o da şaşırdı ve gitti. Sonra üzüldü mü acaba diye üzüldüm. Ne bok yedi bilmiyorum, beni takmıyor. Sanırım uyuyor, mesajlarıma cevap vermedi.
  • Sınavdan sonra kalkıp sinemaya gittik Burcu'cuğumla, Ateşi Yaklamak'a. Johanna diye bi karakter vardı, acayip sevdim. Kitabı okurken hiç dikkat etmemişim. Hayret! O kitapları da satın alıp bir ara tekrar okumaya karar verdim. Filmi sevdik. İlk filme nazaran baya güzeldi bu film.
  • Herhangi bir dersten tek bir günümüz bile kalmadı sanırım devamsızlık adına. Hayır o kadar dersi ektik, bari süper, müthiş eğlenceli şeyler yapmış olsak. Bi' sorun ne yaptık, sorun. Uyuduk arkadaşlar, başka bi' şey yapmadık. Gelecek dönem dersleri ekeceksem kesinlikle eğlenceli bi' şeyler uğruna ekeceğim.
  • Söyleyeceklerim bu kadar.

1 yorum:

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;