17 Aralık 2013 Salı

hepi börtdey tu mi!


Dün benim doğum günümdü. 20 yaşına girdim ama şşşt! Bunu çaktırmıyoruz. Bundan sonra yaşamıma bi 72 sene falan boyunca 19 yaşında devam etmeye karar verdim. 20 ne lan?! Asla kendimi 20 senedir yaşıyormuş gibi hissetmiyorum. Zaten ölmemeye de karar verdiğimden, zamanın sonsuzluğunda bir fetüs bile sayılmam bence.

Neyse, Mert'in annesi Burcu ve benim için de hediyeler yollamıştı, Mert'e doğum günü hediyesini yollarken. Mert onları verdi bana, kendi hediyesini erkenden vermişti zaten. Biraz utandım. Çok utandım, mutlu oldum bi' de.

Dün dışarı çıkıp vafıl yedik. Sonra Burcu ve Utku ders çalışmaya gitti, biz Mert'le yürüyüş yaptık ve konuştuk. Ve çiğ köfte de yedik. Mert'le zaman geçirmeyi gerçekten seviyorum.

Dün Sena doğum günümü kutlamak için aradı. Olm hayatımda sahip olduğum en iyi arkadaşlardan biri o olabilir. Beni hiç unutmuyor. Liseden bazı arkadaşlarım mesaj attı.

Mecit Abi'm telefonla arayıp "bar kapatıp kapatmadığımızı" sordu, "arabadayız Ankara'ya geliyoruz" esprisi yaptı ama ne yapayım, atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Rit'ciğim "annemin iyi ki beni fırtlattığına ve beni çok özlediğine dair" bi' mesaj attı ve doğum günümü kutlamayı ihmal etmedi. Ben de en seksi kuzenim olduğunu ve poposunun güzel olduğunu düşündüğümü belirten bi' teşekkür mesajı attım ona.

Mert'le sabaha kadar internette konuştuğumuz için bu gün biraz zor geçti benim için. Altı, altı buçuk gibi yattım. Yedide falan uyuduğumu tahmin ediyorum, bu durumda bir saatlik falan uykuyla günü geçirmeye çalıştım, hoş olmadı. Odaya gelince dayanamayıp uyudum ve kalkınca da ders çalışamadım ama önemli değil. Sanırım ders çalışamama sorunumu bu kez çözdüm. Bu gün düzgün bir saatte uyuyp yarın bu açığımı telafi edeceğime inanıyorum.

Bu aralar şöyle şeyler dinliyorum, çok kaybolmuş hissediyorum.

(Bu arada meme anketime gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ankette 27 oy kullanılmış, bunların üçü Mert'e ait. Bu yüzden onun kullandığı diğer iki oyu çıkartırsak, 13'e 12 oluyor, bir farkla küçük memeler tercih edilmiş. Yeni bir anketle karşınızda olacağım.)

18 yorum:

  1. Ben miyim yani büyük meme seçen tek anket katılımcısı? Ahahhahaha :D
    Doğum günün kutlu olsun küçük balık, hep 19 kal <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hayır sen ve 11 kişi daha büyük meme demiş :D
      Teşekkür ederim <3

      Sil
    2. Aaa ben bugün okuduğumu anlamıyorum yemin ederim bu kaçıncı? Bir "pencereden fırlayan ıstakoz" saçmalığına yol açtım ki başka bir blogda, evlere şenlik. Burda en azından ıstakoz yok, meme var.

      Sil
    3. Istakoz yok ama ahtapot var, mürekkep balığı var, salyangoz ve deniz tavşanı var :D Yeni bi' anket başlattım, katılabilirsin :D

      Sil
    4. Katıldım bile, ahtapotlardan biri benim, diğeri kim bilmiyorum ama onu da çok seviyorum şu anda. Ahtapottan güzeli var mı yahu?

      Sil
    5. Diğer ahtapot da Mert :D

      Sil
  2. cessie senin 20 yaşında olmanı nedense ben de kabullenemedim :( ne güzel şeysin sen hep yaşın 19 şarkısındaki gibi olsun o zaman :D nice güzel yaş vermeyen doğum günlerine cessieee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o şarkıdaki gibi olsun, ben de kabullenemedim. Daha fazla da büyümiycem, ben geçen yıl karar vermiştim 19 yaşında kalmaya hem :D
      Teşekkür ederim *.*

      Sil
  3. kutlarım cessie :))

    YanıtlaSil
  4. Geç kalmışım o zaman, yine de

    Doğum günün kutlu olsun Cessie !
    (:

    YanıtlaSil
  5. Doğum günün kutlu olsun. :)
    San minnacık kedicikler gönderiyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. anketi yapmamıştım.

    erkekler hep yalan söyler.
    küçük derler ama hep büyüklere bakarlar.
    gözleri döner.

    tamam hep fetüs kal. büyüme sakın büyüme.

    bence de annen seni iyi ki çıkartmış.

    biliyon, en sevdiğim blogçusun.
    yakın da bulduğum.
    dolu bulduğum, duyarlı, iyi temiz kalpli.

    biliyon bi de işte çalıkuşu, sessiz gemi, simgee ve huzursuz ruhum aslı.

    omlar kare as sen de d'artagnan.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe :D Yeni anketime katılırsın belki. Burcu büyük memeleri, Ebru küçük memeleri seçmişti. Sanırım anketimi çoğunlukla kızlar yaptı zaten :D

      Hiç büyümiycem!

      Sil
  7. Hic buyumeyen olur mu..buyuyecen.taaa 28-32-37-43-48-51 vs yaslari var,sayisal loto gibi olsa da bi dede nasihati;"zaman gecer,hep gecer,iyi kotu guzel zor,,ama hrp gecer,hep yagmur,kar,gunes,deniz,enginlik,karanlik,muziceler,inis cikislar,,gecer,akar..klişe olacak,fatk etmek anlamak hissetmek ayilmak,20yillik deney maymunlatinin gunese cikmasi gibi,iste sana 22 yasina donme firsati:)saglicakla nice yillara
    Nays yillara

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;