5 Aralık 2013 Perşembe

internet ve tanımadığımız insanlar

bu gün ben böyleydim.
Dün gece, sabahın beşine kadar internette tanımadığım insanlarla konuştum. Ribony diye bi' site var, Cessie Balık benim. Nadiren orada bulunuyorum. Çok saçma bi' yer. Genelde sapıklar var.

Dün bi' çocuk bana pipisinin fotoğrafını göndererek başladı konuşmaya mesela. Bence doğaüstü güçlerim var. Bu şekilde başlayan konuşmamız benimle evlenmek istediğini beyan etmesiyle son buldu.

Ribony'de şu kendime paintle gözlük yaptığım fotoğrafı kullanıyorum. Gelen geçen gözlüğüme laf ediyor. Neyse, bi' çocuk yazdı, kendisi de aynı şeyi yapmış. Bana fotoğrafını gösterdi baya güldük. Ona ruh ikizi olabileceğimizi söyledim. O da benim gibi, kendi telefon numarasını bilmiyor. Gerçi ben benimkini yanlışlıkla ezberledim. O da insanlara "köfte" diyor. Onun da böyle saçma gözlükleri var. Imm başka hatırlayamadığım ortak özelliklerimiz de var. Neyse işte, anlayacağınız yeni bi' internet arkadaşı edindim.

Biriyle daha tanıştım, bana kendi gözlüğünü verme teklifinde bulundu. "Ver" dedim. "Her türlü hediyeyi kabul ediyorum, para yardımını da." Böyle başladık sonra bana şöyle bi' gözlük hediye etti. Ben de hemen bir deneyeyim dedim.

Sabaha kadar böyle işlerle uğraştım işte. Ben banyo yapıp yatana kadar saat sabahın altısı oldu. 10'da dersim vardı. Böylece feci uykusuzdum bu gün. Şu ördek gibi sağda solda uyuklayıp durdum. 

Omurgasız labı erken bitti. Benim birde seçmeli dersim var, Koruma Biyolojisi. Burcu ve Mert boşlar, onlar sildiler dersi. Bazen onları kıskanıp homurdanıyorum. Ama dersi seviyorum sanırım, çevreyle ilgili her dersi seviyorum. Neyse işte labdan sonra Burcu odaya koştu. Biz Mert'le üst kata çıktık, mor koltuklar var bölümde. Oraya. Mert benimle birlikte kaldı çünkü yemek yiyecekti. İki kişilik koltuğa kıvrılıverdim. Sonra Mert'cim de yanıma geldi ve dizini yastık olarak kullanmama müsaade etti. Sonra ben biraz uyudum sanırım orada. Yemeğe gittik, sonra ben derse yol aldım.

Bu gün de tüm günü uyuyarak geçirdim. Azıcık kitap azıcık da omurgasız okusam çok güzel olur. Umarım yaparım.

Aa şey bi' de bu gün şöyle bi' şey gördüm, hemen fotoğrafladım. Benim de başıma gelmişti, o yüzden bi başkasının daha başına gelmesinden haince keyif aldım.

Imm, sanırım bu gün anlatacaklarım bu kadar.
:*





2 yorum:

  1. hihi yine güldüm.


    iyice bi vurcan tekmelicen yaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makineyi diyosan, baya bi tekmeledik zaten :D

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;