12 Aralık 2013 Perşembe

itiraf etmeliyim ki

Acilen kediye ihtiyacım var. Pofuduk bi' tanesine mümkünse. Çünkü dün Mert'e bu gün de Burcu'ya söylediğim gibi, beni yeterince sevemiyorlar. Bir kedinin sevgisine ihtiyacım var.

Şaka şaka, aslında şımarıklık ediyorum. Düşününce baya bi seviyorlar beni. Ama olsun, yine de bi' kediye çok ihtiyacım var.

Dün kedime (yemekhanenin oradaki) tavuk götürdük. Mert tavuğu onun için parçaladı ve ona su da verdi. Kedim çok açtı, o iştahla tavuğunu yerken biz de onu izledik.
Mert evimiz olursa kedi alabileceğimizi söylüyor. Ama kedinin kovalayışını görmek için fare de alacakmış. Ben ve Burcu evimizde böyle barbarlıklar istemiyoruz.

Dün koruma biyolojisi çevirimi bitirdim. Bu gün sunumumuz var. Bazı terimleri Türkçe'ye çeviremedim, sanırım hoca ödevimde bir sürü hata bulacak ama ne yapayım, elimden geleni yaptım. Üstelik bir seçim yapmak zorundaydım, ya çevirimi yapacaktım ve omurgasızı finale bırakacaktım ya da ödevimi yapmayıp iyice rezil olacaktım. Ben de ödev yapmayı seçtim, yarınki omurgasız vizesinde ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Bu yıl bir evimizin olmayışının eksikliğini çok hissediyoruz. Ama en çok Mert hissediyor sanırım. Bir mutfağı olmasını istiyor. Bir de keman almak istiyor ama çalışabileceği bir ortam yok. Dün ya bir an önce keman alıp çalışmaya başlamaya ya da müziği tamamen hayatından çıkarmaya karar vermiş. Artık onun saçma kararlarıyla savaşmıyorum. Hem dün beni sinirlendirdi ve üzdü, ona küsüm!

11 yorum:

  1. kediye fare alıp kovalayışını seyretmek fikri bayaa garipmiş.

    bu arada banane bende köpek istiyorummm =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay umarım sen de bi köpeğe kavuşursun :)

      Sil
  2. Limon meme ne lan fjdshfkjds
    Bi de anket süresi bitince de belirteceğim ki, şu an aslında durum 12-12. Mert 4 kez oy kullandı farklı tarayıcı ve bilgisayarlardan. Onun üçünü saymayacağım.

    YanıtlaSil
  3. hihi hepsi sevimlki haberler yaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Omurgasız vizemden 40 alıyorum kesin! 10 sorum %100 doğru onu bi belirtiym :D

      Sil
    2. Bence finalde patlatcam ben bombayı!
      umarım :/

      Sil
  4. Canım yılbaşı kartpostal etkinliği için mail adresin lazım. Yarın eşleştirmeleri yapıyorum oraya ekleyeyim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asteroidc777@hotmail.com
      Du bi de bloguna yorum bırakiym.

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;