1 Ocak 2014 Çarşamba

2014 falan

Sabah sabah ne alakaysa bu şarkıyla başlayalım. Önce ayın 29'unu anlatacağım, çok ilginç şeyler yaşadım zira.

29 Aralık Burcu'nun doğum günüydü. Onun doğum gününde içmeye karar vermiştik. Daha önce de denediğimi biliyorsunuz ama hiç sarhoş olmamıştım, benim içkiyle olan ilişkim koklamak ve "Eğööö" diye surat buruşturmaktan ibaret. Ama bu kez sarhoş olmaya karar verdim!

Burcu, ben ve Mert tabi, her zamanki gibi üçümüzdük, sonradan Cihan da geldi. Cihan, Mert'in oda arkadaşı. Öyle biz muhabbet ederken ben minik bi' bira içtim. Yüzümü gözümü ekşiterek tabii. Sonra bunlar bana votka içirmeye başladılar. Ben de kıkırdamaya falan başladım. Kusmaktan çok korktuğumu ve eğer kusarsam hiçbirini affetmeyeceğimi söyledim. "Seni de affetmeyeceğim Cihan!" diye özellikle onu vurguladım. Hatırladığım kadarı ile bir ara Mert'in sümüklü mendilini elime geçirdim, onu sallayıp duruyordum. Söylediklerine göre neredeyse Burcu'nun gözünü çıkarıyormuşum, hem de iki kez.

Düşündükçe söylediklerimi hatırlıyorum, bir kısmını da hatırlatıyorlar. Cihan'a şöyle şeyler de söyledim sanırım Mert'le ilgili "Bu çocuk beni her fırsatta öpmeye çalışıyor, beni öpmesini istemiyorum."

Bir ara çok kötü olduğumu ve kusmaktan gerçekten endişelendiğimi hatırlıyorum. Cihan, bi yürüsün temiz hava alsın falan dedi diğerlerine. Onlar da beni yürümeye ikna etmeye çalıştı. Yattığım yerden kalkınca her şey daha fena oldu. Yürümeye karar verip montumu giymiştim ama efendice onu çıkardım ve "Arkadaşlar, gerçekten ben bir tuvalete gitsem iyi olur." dedim. Sonra Mert'i de yanımdan kovmayı akıl ederek sakin sakin kustum. Bence bayağı iyi karşılamışım.

Sarhoşken de normalde olduğum gibiymişim, çok saçmalamamışım. Mert bana "Allahım ne kadar safsın. Gerçekten de her zaman, nasılsan öyleymişsin" dedi. Geceyi Cihan'a tanrı olduğumu itiraf ederek ve onu korumaya söz vererek noktaladım.

O gün annemle feci tartışmıştık. Bu yüzden içten içe çok üzgündüm aslında. Mert açılayım diye yürüdü benimle. Sonra bir yere oturduk. Tamamen ayılmış halimle ağlamaya başladım, o da beni sakinleştirdi. Yok ya aslında çocukcağız durup geçmesini bekledi. Sanırım beni o halde görünce o da ağlamaklı olmuş.

Sarhoş olmayı sevdim, eğlenceli bi' şeymiş. Ama kusmak hiç hoşuma gitmedi. Kusmaktan deli gibi korkarım, kusmaktansa ölmeyi tercih ederim. Sanırım pek kendimde olmadığımdan algılayamadım, normalde kustum diye titremem ve ağlamam gerekiyor. Neyse.


Yılbaşı gecesini geçirmek için Ebru da Mina da evlerine davet ettiler beni. Ebru sarhoş olmuş iki bardak şarapla, psikolojik mi yoksa ciddi ciddi sarhoş mu kendisi de bilmiyor, kıkırdayıp duruyordu, aradı beni. Mina'lar da çok eğlenceli fotoğraflar çekmişler, güzel geçirdiler sanırım meh meh :D 

Ben bu teklifleri geri çevirip buradaki babaanneleri canlandırmaya adadım kendimi. Burcu iyice kafaya yedi, bir Metin 2 bağımlısı ve bununla yüzleşmeyi reddediyor. Odada Metin 2 oynadı. Onlara Yeşil Vadi'ya gidip, müziğimizi de yanımızda götürüp dans etmeyi teklif ettim. Dedim ki "Arkadaşlar, eğlence bi' mekanda içmekle ilgili değil, dans etmek için de bir yere ihtiyacımız yok. Kampüs bizim, sokaklar bizim! Gelin eğlenelim, bu yeni bir yılın başlangıcı!" Ama Burcu odada kös kös oturup Metin 2 oynamayı seçti, ona kızgınım. Umarım bütün senesi o götüm oyunla geçer, hatta bütün hayatı! Yaşlanınca da geriye dönüp bakıp bi bok göremesin.

Biz de Mert'le House izledik ve abur cubur yedik. Imm aslında eğlenceliydi. Sonra da çıkıp yürüdük, feci bir sis vardı falan. Cihan arkadaşlarıyla eğlenebilen normal bir insan olduğu için geç vakte kadar odasına gelmedi böylece oda Mert'le bana kaldı *.* 

Mert'le eğlendik. Mert'le her zaman eğleniriz.

Dışarıda üşümüşüm sanırım, midem bulanıyor ve açım. Ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum. İşte yeni yıl, eskisinden farkı olmadan başlıyor. Ama bunu değiştirmek benim elimde değil mi?

2014 harika olacak, inanıyorum.
Onu muhteşem yapacağım!

2 yorum:

  1. allam ya güldüm ama.
    ay kusmak kötü ya.

    2014 keyifli olsun ama sanaaa.
    :)

    annenle aran iyileşti mi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet ya. Kusmaktan çok korkarım, seneler önce kusmuştum bu kusmamı saymazsak. Pek aklım başımda olmadığından çok dehşete düşmedim, normalde kustuğumda çok ağlarım bi türlü kendime gelemem :D

      Ay annemler annemler işte... Aramız asla çok iyi olmuyor ama iyiyiz, seviyorum onları.

      Bence 2014 çok güzel olacak!

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;