29 Ocak 2014 Çarşamba

başlık bulamadım

Geçen yıl da böyle bir buluşma ayarlamıştık, onu da yazmıştım. Şimdi bulmaya üşendim, ama sonra üşenmedim ve buldum. İşte burada.

Adana'da biraz sıkıldım, biraz da Mert'i özledim. Gitmek istiyorum. Bu yüzden belki, çok bilmiyorum ama bu buluşma bana göre geçen yılki buluşmamız kadar iyi değildi. Tabii normal, böyle şeyler olur. İnsanların ruh hali değişir, ortam değişir, böyle olunca herkesin durumu herkese yansır, yani, ben öyle sanıyorum.

Görkem'in canı sıkkındı, bütünlemesi varmış. Betül keyifsiz gibi geldi bana, sanki biraz durgundu ama sorunca bir şeyi olmadığını söyledi. Arkadaşlarımın yarısı sigara içmeye başlamış, ortalık duman içindeydi. Ayçelen'le aynı kampüsteymişiz, hiç haberim olmadı düne dek, bir türlü de karşılaşmadık. 

Mert'le feysbukta fotoğraflarımı görmüşler, Gülsena sessiz sedasız onun erkek arkadaşım olup olmadığını sordu. Sonra işte, ortalıkta "Cessie'nin sevgilisi varmış!" muhabbeti döndü biraz. Bunu yadırgadılar, ben tuhaf biri olduğum için Mert'in de nasıl biri olduğunu merak ettiler, neler yüzünden kavga ettiğimizi, nasıl birlikte olduğumuzu.

Onlara yüzeysel cevaplar verdim, sanırım bunlar zaten gerçekten cevaplanması istenen sorular da değildi. 

Mert eve çıkacaktı ama, olmamış, evi vermekten vazgeçmişler. Çok üzgündü, onunla konuştuk. Pazar günü Ankara'ya dönüyorum. 

2 yorum:

  1. ama ben senin bu buluşmalarını seviyorum.
    hihi artık ankaralı oldun sen yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum ama bu buluşma çok iyi değildi sanki.

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;