15 Şubat 2014 Cumartesi

Dolmakalem!


Uzun bir süre önce, internette gezinirken Write to Me Often adlı bir blog bulmuştum. Bir göz atıp eklemişim herhalde izlediğim bloglar arasına. Sonra uzunca bir süre hiç bakmadım. 

Her şey 13 şubat akşamı çok uykusuz olmam ve çok erken yatmamla başladı. Böyle olunca (ertesi) sabahın dördünde uyanıverdim. Sonra gözüme bahsettiğim blog ilişti ve dolaşmaya başladım. Eğer tıklayıp inceleyecek olursanız, dolma kalem konusunda nasıl gaza geldiğimi kolayca anlarsınız.

Write to Me Often, kalem koleksiyonu yapan birinin blogu. Kalemlerden, defterlerden o kadar güzel bahsediyor ve öyle güzel mürekkep fotoğrafları koyuyor ki, yazısı da öyle güzel ki, heveslenmemek, özenmemek mümkün değil. Ben de gaza geldim ve hemen kendim için bir kalem araştırmaya başladım. Fakat gördüm ki fiyatları biraz pahalı. Hem kendime de çok güvenemedim, kullanır mıyım, kalemi rezil mi ederim bilemedim. Blog yazarı ile iletişim yolu bulma telaşına düşecektim ki, şöyle bir yazısını gördüm. Hemen sevinç içinde kalemi temin edebileceğim bir site aramaya koyuldum.

İki site buldum, ikisine de üye oldum. Bunlardan birisi Kalem Kutusu  diğeri de Kalem Hediye. Ben ikincisinden sipariş verdim, kalemimin üzerine de Cessie Balık yazılmasını rica ettim. Hazırlayıp hemen kargoya vermişler, bu öğlen elimde oldu. Siparişimle birlikte eşantiyon üç tane tükenmez kalem göndermişler. Kredi kartı bilgilerimi kullanarak beni dolandırdıkları da ortaya çıkmazsa, gönül rahatlığıyla alış veriş yapabileceğiniz bir site diyebileceğim :D 

Bir heyecan açtım tabii. Önce neyi nereye sokacağımı anlayamadım, bu kalem nasıl kullanılıyor acaba diye düşündüm. Yeryüzündeki en acemi insan olabilirim bu konuda. Sonra başardım! Bu esnada ellerim ve ağzım (evet evet ağzım!) mürekkep içinde kaldı ama olsun!

Yazmayı deneyince fark ettim ki, aslında ben hiç de güzel yazamıyorum, her şey bir faciaya dönüşüyor. Bu durum biraz canımı sıkmış olsa da, pes etmemeye kararlıyım. Bundan sonra benim için dolma kalem devri başlıyor!

İlk yazı denemem eheh.

Bu arada Write to Me Often blogunun yazarına da teşekkür ediyorum, iki gündür bu kalemle yatıp kalkıyorum, çok heyecanlı ve hevesliyim.
Size de bloguna bir göz atmanızı tavsiye ediyorum, eminim siz de bayılacaksınız.



10 yorum:

  1. Çok seviyorum kırtasiye malzemelerini..
    İlgimi çekti baktım hemen bloğa :)
    Belki bende alırım ama pahalı geldi gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Dolma kalemle yazmak çok güzel yaa, ben de güzel yazamasam da bayılıyorum. Çıkardıkları mürekkep lekelerini bile seviyorum, hatta sırf o yüzden mürekkep lekesi üstüne yazı bile yazmıştım (garip özelliklerim ehe ehe)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de elimdeki mürekkep lekeleriyle gurur duyuyorum! :D

      Sil
  3. Dolma kalemle yazmak gerçekten çok zor, denemek için Pelikan marka bir tane aldım ama yok olmuyor, olsa bile 2 kelime sonra yazım yeniden bozuk haline dönüyor. Ama bu yazma işinin püf noktaları varmış, onları araştırıp deneme yapmaya devam edeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay lütfen benimle de paylaş o püf noktaları!
      Ben de pes edecek değilim,bu gün defterime sayfalarca yazım, hiç okunaklı değil ama olsun.

      Sil
  4. bugün bir mürekkep yalamış kız kolay olunmuyor efenim!

    YanıtlaSil
  5. peki. bakıyim. dolmakalem. nostaljik olmuş :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;