7 Şubat 2014 Cuma

Kampüse döndüm! Dün geldim ama kendime bu gün gelebildim. Annem alışabilmiş değil böyle gitmelerime, gece kötü oldu sanırım. Midesi bulandı, kustu. Kendince strese girdi diye tahmin ediyorum. Bir de Mert'le sevişirsem diye endişeleniyor galiba.

Gece uyumamıştım, yolda da uyuyamadım. Gelince de eşyalarımı odama bırakıp Mert'in yanına koştum, birlikte vakit geçirdik.

Mert'in annesi bizim için camdan yüzükler yapmış. Ayrıca bana küpeler yapmış ve kolyeler. Ve boncuklar göndermiş kolye veya bileklik yapmam için. Çok hoşlar, birinin camdan bunları yaptığını düşünsenize. Annesiyle konuşmuştuk sıkaypta. Bunları yapmaktan çok keyif aldığını söylemişti. Şimdi acemiyim, daha neler neler yapılır diyordu. Ben de çok hoşlandım, belki hayatımın bir döneminde ben de yaparım böyle şeyler. Siyah ojelerime de dikkat çekmek istiyorum, yine Şakira gibi dolaşıyorum ortalıkta. (Şimdi yazıyı yazarken küpeleri taktığım bir fotoğraf olduğu geldi aklıma, Mert'e bana göndermesini söyledim. Gönderirse ekleyeceğim.)

Mert'le yeni iddiamızı başlatıyoruz artık. Bu kez puan sistemi geliştirdik. Her bir roman sayfasına 2 puan dedik, ders kitabı sayfasına da 10 dedik herhalde. Puanlamayı unuttum şimdi, not defterimi almaya da üşeniyorum, size daha sonra yazarım. Romanla ders kitabı arasında böyle büyük bir uçurum olmasını ben istedim zira ders kitabı okumayı hepten bırakıp romanlara dadanırım diye korktum. Yarın kütüphaneye gideceğiz.

İki gündür doğru dürüst bir şey yemedim. Yemekhane saatlerini kaçırdık ve burada her yer kapalı insan yok diye. Buradan Hacettepe öğrencilerine sesleniyorum, götünüzü kaldırıp kampüse dönün!

Bu arada Mert fotoğrafı gönderdi. Küpelerle birlikte yanağımdaki sevimsiz tüyleri de sizinle paylaşmış olduğum için mutluyum. Bunların hepsi Mert'in annesinin eseri işte.

Saçlar bana ait. Mordu bir zamanlar ama kırmızıya dönüştüler. Böyle de iyi diyerek kendimi avutuyorum. Zaten kuaför de söylemişti kısa süreli bir zevk olduğunu. Bir de saçlarımı kuruturken okşar gibi bişeler yaptı, ona da anlam veremedim. Art niyetli olmayayım dedim sustum. Zaten saçımı da güzel kesiyor, beğeniyorum.

En baştaki resim ne alaka diyecekseniz, en güzelini en sona sakladım. Kitap okuma yarışından sonra kendimize kitap alacaktık biz. Ben Adana'dayken listeler çıkardık, baktık bakıştırdık, notlar aldık ve alacağımız kitapları belirledik. Aslında ben bu gün seçtim, Mert'in de yardımlarıyla. Neredeyse tüm kitapları ikimiz de okumak istiyoruz bu nedenle hepsi ikimizin gibi. Bu gün sipariş verdik, heyecanla bekliyoruz gelmelerini! Ayrıca ilk kez Okuoku'ya kargo ödememiş olmanın gururunu yaşıyorum!

Bu da listemiz.

Bu dönem de (her dönem olduğu gibi) ders çalışma konusunda çok umutluyum. Yarın Mert'le kütüphaneye gidip biyoloji okumaya başlayacağız. Bir yandan Atlas Silkindi ile boğuşuyorum, 400 sayfam kaldı. 4 günde bitmesini umuyorum. 

Güzel bir dönem olacak, güzel bir dönem olsun! 

4 yorum:

  1. kahrol emi, o aldığından kitapların listesini gördüğümde, kıskançlıktan yıkıldım burada. :D çalış çalış, geç derslerini. :D
    Bu arada koptum mertle sevişmem den korkuyor. :D allah seni kahır etmeye. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ama onların hepsi benim değil, bi kısmı da Mert'in. Birlikte sipariş verdik, ben benimkilerin parasını ödiycem ona! :D

      Evet annem gerçekten endişe ediyor sanırım sevişirsek diye :D

      Sil
  2. bak iyi güldüm eğlendim valla.

    hep keyifli ol böle yaaaa.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açım ve her yer kapalı Deep :(
      Kaprislerim yüzünden (kaprisi de kendi kendime yaptım) yemeği kaçırdım yine :(

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;