18 Nisan 2014 Cuma

güzel şey mimi *.*

Fermina beni mimlemişti tee bi' zaman, son zamanlarda gördüğümüz güzel şeyleri yazma mimi. Ben mimi yapmak için çeşitli fotoğraflar çekmek niyetindeydim çünkü gördüğüm güzel şeyleri sizle paylaşmak istiyordum ama bir türlü o güzel şeyleri fotoğraflayamadım. Şimdi nedir o şeyler diye soracak olursanız...

Kampüsteki köpeklerden biri hamileymiş, böyle çok göz önü bir yere doğuruvermiş. Bir gün bir baktık bahsettiğim alanın etrafını şeritle çevrelemişler ve anne köpeğin içgüdüsel olarak yavrularını korumak istediğini, bu nedenle insanların yaklaşmasının sakıncalı olacağını yazmışlar, sanırım üniversitedeki öğrenci topluluklarından biri.

Uzun süre minik yavruları izledik, paytak paytak yürümelerini, uyumalarını, kaka yapmalarını falan. Bu aralar gördüğüm güzel şeyler o minik köpeklerdi ilk olarak.

İkincisi, marketin yakınlarında yaşayan kedi ve onun pinpon topuyla olan ilişkisi. Onu görüntüledim, buraya bırakıyorum

Bu gün bölümün bahçesinde iki tane kaplumbağa buldum. Kaplumbağaları küçüklüğümden beri çok severim. Onlar da çok güzeldi. 




Son olarak bu gün, satrançta Mert'i tam iki kez mat ettiğimi gördüm! Artık ölsem de gam yemem. "Bu yıl içinde beni yenebileceğini sanmıyorum" falan demişti! Yihaaa, başardım! Öyle bıdı bıdı konuşmakla olmuyo demekkiii.

İşte son zamanlarda gördüğüm güzel şeyler bunlar. Eğer siz de katılmak isterseniz, buyurun yapın mimi *.*

6 yorum:

  1. Ne kadar güzel şeyler okudum ve izledim.
    İlk örnekte insanların bu kadar duyarlı davranması o kadar mutlu etti ki beni anlatamam.
    Mutluluk sanırım böyle küçük şeylerde saklı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla hayvansever var kampüste. Anne köpek artık dokunmamıza izin veriyor, o zamana dek uzaktan uzaktan izledik :D Yavrulardan biri rahatsızlanmış, veterinere falan götürmüşler *.* İyi insanlar da var ya :)

      Sil
  2. oyyyy....
    ben buna katılırım yaa
    :)
    bende çok var ki :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım yazınla alakalı olmayan gereksiz bir yorum olacak ama iyi ki blog adresini sık değiştirenlerden değilsin. Bugün benimkini değiştirirken aklıma geldi bu. Çünkü sanırım linkini bilerek girip okuduğum tek blog seninki ve değiştirmediğin için minnettarım diyebilirim.

    Değiştirmeyi planladığında da bir iki gün öncesinden yazı hazırlayıp haber versen çok tatlı olabilir.

    Öyle bi yorum oldu işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hala blog yazıyor musun? Ortalardan kayboldun diye üzülüyordum ben de. Düşünmüyorum değiştirmeyi ama olur da gerekirse haber ederim ehe :)

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;