16 Haziran 2014 Pazartesi

30 yaş mimi

Sevgili Dördüncü Tekil Şahıs mimlemişti beni. Ancak gecenin bu üç ellidördünde yapmaya fırsat buldum ivit. Gecikme için özür diliyorum ama günler hatta haftalar sonra yaptığım mimler de olmuştur kesin bu yüzden şanslı sayılır bu mim bir buçuk gün gecikmeyle kurtardığı için bence. Neyse saçma bir cümle kurdum zaten, çok uzatmayayım. Mimin konusu 30 yaşımız. 30 yaşında olmayanlar 30 yaşından ne beklediğini, 30 yaşını geçmiş olanlar o yaşta neler olduğunu falan yazıyor.

Aslında benim için zor bir mim çünkü hiç düşünmedim 30 yaşımı falan. 30. 30 yaş. Hım.

20 yaşındayım, 30 bundan 10 sene sonrası demek. Okul bitmiş olur o zamana dek. Yüksek lisans? O da bitebilir. Doktora ne olur hiç bilmiyorum. Hayat bu, benim de sağım solum belli olmaz. Belki Ankara sokaklarında dileniyor olurum.

Kesin Mert'le hâlâ sevişmemiş oluruz. fkjslgfd

Kesin Esin hayatımda olur. Çünkü ben artık Esin'le yaşlanacağımı anladım. Lise ikideyken yanlış hatırlamıyorsam ilk kez gitmiştim. O günden bu güne dört sene geçti aşağı yukarı. Ve uzun bir süre daha bir takım ilaçlar kullanmaktan bahsediyoruz. Bilemiyorum tabii ama seviyorum Esin'le iletişim halinde olmayı. Şikayetim yok.

10 sene içinde bir sürü kitap almış olurum. Belki kendi başıma yaşadığım bir evim olur ve kitaplarımın bir kısmı da orada olur. Belki kedim, belki köpeğim olur. Olur bir şeyler.

Sene içinde bi ara depresyona girdim çünkü Virginia Woolf'un yaşam öyküsü hakkında ve yazdıkları hakkında bir şeyler okudum. Kendini tüketme pahasına yazmak, hele de bir teknik geliştirmek, alışılmışın dışına çıkmak, duyulan seslere rağmen, derin depresyona rağmen. Bir akşam ağlayarak Mert'e demiştim ki "Onun yaptığı şeyi yapabilmek için, ödediği bedeli ödemeyi göze alırdım. Hatta bunun için pek çok şeyimi verirdim" Benim yazar olmak gibi bir hayalim yok, 15 yaşında o hayali terk ettim. Ama beni yüreklendirmeye çalışıyor Ebru ve Mert, bütün büyük yazarlar 30'lu yaşlarında iyi kitaplar yazmışlar (!) Bu yüzden 30 yaşına geldiğimde hâlâ söyleyecek sözüm yoksa ceplerimi taşlarla doldurup kendimi Ouse Nehri'ne- fkjkgdkjgd Şaka şaka. Öyle olursa yazmiycam, nabıym.

İşte böyle şeyler düşünüyorum bundan 10 sene sonrasıyla ilgili. Tabii ölmezsem. Ama dediğim gibi, hayat çok katmanlı, benim sağım solum belli olmaz. Kim bilebilir ki?

Kimseyi mimlemiyorum, isteyen yapsın işte.

8 yorum:

  1. :D hala mert ile sevigli olduğunu varsayarak da hem iyi hem kötü yapmışsın. ii tarafı hala sevgilisiniz, kötü tarafı hala evlenmediniz mi yuhh :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben evlenmeyi düşünmüyorum 50 yaşına kadar. :D

      Sil
  2. Günaydın Cessie :)
    Teşekkür ederim cevapladığın için. 1 buçuk gün gecikmeyle hem de wuhuu :)
    Mertle sevişmemiş oluruz cevabına sesli güldüm :D:D
    Herşey gönlünce ve keyfince olsun tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek :D
      Ben bakire öleceğime inanıyorum :D

      Sil
  3. Oooo daha çok varmış ya , sen yazınca fark ettim ki 2 senem kalmış. İzninle bir kenarda ağlayacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ağlamaa.
      Her yaşın bi güzelliği var ama ben de 21 yaşına girmek hiç istemiyorum. Hatta 20'ye bile alışamadım, 19 çok iyiydi ya.

      Sil
  4. hahaha "Hayat bu, benim de sağım solum belli olmaz. Belki Ankara sokaklarında dileniyor olurum." koptum burda ya. 30 a daha çook var. Umarım zaman yavaş akar. 30 ne yaa. korkutucu...

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;