3 Haziran 2014 Salı

finaller ve bitmeyen çilem adlı...

Merhaba küçük şeyler için çok acımasız olan dünya! (Cessie burada IAMX'e gönderme yapıyor) Merhaba yaz tatili çoktan başlamış sevinçli ve bi' kaşık suda boğmak istediğim insanlar! Merhaba bitmek bilmeyen finaller! Merhaba histo! Ve, tekrar merhaba küçük şeyler için çok acımasız olan dünya!

Yarın son finalime gireceğim fakat bilmem gereken konuları bir kez olsun okumuş değilim. Sabahlayayım, çalışayım diye yattım uyudum ama dersin başına oturamıyorum. Bıktım sınavlardan, deli gibi roman okumak istiyorum. Biyoloji de okurum, antropoloji de okurum, hiç sorun değil ama sınav adına tek bir harfe bile bakmak istemiyorum! Özgür bir okuma ortamı, yeterli boş vakit şu sıralar tek dileğim.

Sınavlar bitince eve gideceğim. Pazartesi falan olabilir, bilmiyorum. Param yok. Gerçekten o kadar parayı nereye harcadığım hakkında en ufak fikrim yok. Neyse. Eve gideceğim ama yaz okulu işlerini nasıl yapacağız bilmiyorum. Ayın 24'ünde falan sanırım para mara yatırmak gerekiyor. Sanırım Adana'dan yatıramıyormuşum, bir başkası benim adıma yatırabiliyor mu bilmiyorum. Sıkıcı işler bunlar.

Bu yaz Ankara'da olduğumdan kendime bir iş bulayım diye düşünüyordum. Dün bölümde bir ilan gördük, bi' hoca yazın çalışacak öğrenciler arıyor. Ayıların beslenmesinin tohum çimlenmesi üzerindeki etkisi gibi bi proje üzerine çalışıyorlarmış. Gittik konuştuk Cansu, ben, Mert, üçümüz. Ayı kakası ayıklamayı ve kakadan çıkan tohum, böcek gibi şeyleri incelemeyi ve sınıflamayı içeriyor sanırım yapacağımız iş. Fakat bölüme, bölümdeki hocalara hiç güvenim kalmadı. Feci verimsiz, feci anlamsız bir çalışma olabilir diye endişe ettim ve bölümde güvendiğim ender hocalardan birine gidip danıştım. "Ayı kakası ayıklama işini ilginç bulmadığımdan değil ama" dedim "takdir edersiniz ki kaka sonuçta. Anlamsız ve faydasız olacaksa yapmak istemem." Sonuç olarak çalışmaya karar verdim. Böylece deneyimlerimi sizinle de paylaşabilirim. Çok heyecanlandınız mı? Ben de öyle tahmin etmiştim.

Geçen akşam mikro finaline çalışmaya çalışırken (ki finale çalışmadan girdim sonunda, ama kalmam bence) Tamburada dinliyordum. Biri yorumlara nu caz falan yazmış. "Oha caz mı ki bu? Oha ne güzelmiş!" şeklinde aydınlanma yaşadım. Sonra bu müzik türüne biraz daha bakınmaya karar verdim. Şöyle bir site buldum, çooook güzel! Orada da CessieBalik olarak var oluyorum haberiniz olsun, bi' bakın, bi' dinleyin. O sitede müzik dinlerken de (bakın sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor, her işte bir hayır vardır, hep mikro sayesinde bunlar) bir parça buldum! Şarkının tamamını bulamadım Youtube'da ama bir parçası şöyle, dinleyin ve sevin, güzel şeyler paylaşıldıkça daha güzel.

Neyse bir kalkayım. Belki çay yaparım. Önce çiş yaparım. Açayım caz radyosunu, histoyla boğuşayım. Son final. Ay düşününce bile içimi afakanlar basıyor. Ama son final! Bunu başarabilirim! Son final :'( Son :'(

(Not: Chuck Palahniuk'tan şöyle bir seks fantezisi olduğunu öğrendim: Anal seks yapıldıktan sonra bir kişi diğerinin içine boşalıyor.-Nası bi' cümleyse bu- Sonra popoyu tüm sperm ve -varsa- kaka içeriğiyle emdikten sonra öpüşme vasıtasıyla partnerinin ağzına boşaltıyor. Ben bunu okuduğumdan beri değişik duygular içindeyim. Çok yargılamak istemiyorum ama ÇOK İĞRENÇ ULAN! Bunu tek başıma kaldıramadım, sizi de bulaştırdım. Affedin.)

6 yorum:

  1. cessie allah senin belanı versin, o son paragraf nedir ya senin miden bulandu benim kini niye kaldırıyon, yemek yiyordum ya çok acımazsın. :/ kusacam yeminle.
    ay ne güzel senin ki yarın bitiyormuş. benim haziranın 26 sında ben ne yapayım ha sen onu söyle nerelere gideyim. :/ müstehak olsun şöyle iğrenç şöyleri okuyorsan ayı kakasını hayli hayli ayıklan sen merak etme. ay sürekli gözümde canlanıyor okuduklarım iğrençsin ya, bu olayın çok benzerini, lisede yurtta kalırken, videosunu açmışlardı da 2 gün yemek yiyemiş serumluk olmuştum. başıma bir şey gelirse senden bilirim. :D bende çok roman okumak istiyorum. hatta senden de kitap listesi almak istiyorum. şöyle yazın kendimi geliştireceğim, iyi kitaplar okumak istiyorum. fantastik okumaktan gına geldi bu aralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu işler böyle Mert napiym? Chuck Palahniuk bana acıdı mı? Ha, söyle! Bak histo vizesine çalışacağıma şekilden şekle girdim, tivitırda da an be an paylaştım hislerimi, ruhsal çalkantılarımı. Tek başıma kaldıramadım bi' dost omzu aradım ve blogumu okuyan güzel insanları seçtim bunun için :D

      Ayı kakası valla ayıklarım napcam. Bu yaz çok bok muhabbeti dinliyceksiniz herhalde ya, blogumu bi süreliğine terk etmek akıllıca olabilir ama gitmeyin *.*

      Kitap listesi olur valla. Sen de bana fantastikli kitap listesi verirsin, ben de bunlardan bıktım.

      Sil
  2. Cessie koptum son paragrafta :D Hayatta soğudum yeminlen :D Az önce içtiğim suyu bile çıkarasım var. Keşke bizi hiç bulaştırmasaydın iyiydi :D
    Öğrencilikte o kadar parayı nereye harcadığım konusunda okul bitmiş olmasına rağmen bir fikrim yok. Tıpkı şu anda da nereye harcadığımı bilmediğim gibi.
    Bu arada ödülünü almaya gelsen diyorum :)
    Not:Yukarda söylediğin siteye ve şarkılara işten eve gidince bakmayı unutmamalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya valla paylaşmadan edemedim. :D Mert de çemkirdi zati bana, tamam affedelim bence beni :D

      Ben de bilmiyorum ya, para yönetimi konusunda bazen kendimi kaybedebiliyorum. Sonra bir bakıyorum o beni yönetmeye başlamış.

      Ne ödülüsü? Hemen geliym.

      Şarkılara bakmalısın :D

      Sil
  3. böğğğğ o nota kadar iyiydi öyk :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;