19 Haziran 2014 Perşembe

KIPS

Efendim dün Sercan'la, yani hepimize daha tanıdık gelecek şekliyle Mr.Patates ile konuşma fırsatı buldum feysbuk üzerinden. Bir beş senedir falan blog yazıyor, herhalde tanımayanınız yoktur. Aynı zamanda müzikle ilgileniyor, bateri çalıyor. Dün "Yeni kaydımızı dinledin mi?" diye mesaj attı. "Yooo" dedim. Oradan çıktı muhabbet.

Sayın Patates yaklaşık iki senedir bir grup bünyesindeymiş fakat işler güçler derken bir araya gelmeleri zor oluyormuş, ancak iki kayıt yapabilmişler. Yazıya devam etmeden evvel bahsi geçen şarkıyı şuraya bırakıyorum:


İmkanlar düşünüldüğünde çok temiz kayıt olmuş. Kendileri de şaşırmışlar. Patates evde yaptıklarını söyledi. Mis gibi müzik, dinleyin.

Biraz Bloggerlar çalıyor 3 hakkında konuştuk. Blogdan birileri güzel işler yapınca gurur duyuyorum, havaya giriyorum. Bana ne oluyor hiç bilmiyorum ama sanki hepsi benim bebeklerim ahaha. Yine öyle oldu, kendimi bu güzel grubun menajeri ve basın sözcüsü ilan ettim! Ama aslında onların grubunda herkes sözcü, üç açılı diş fırçasından üç acılı lahmacuna geçebilecek kadar da eğlenceli tipler.

Vokalde Nil Kulakoğlu var, gitarlar Mert Coşkun ve Evren Güntürkün. Klavyede Cem Özyıldırım ve davulda tabii ki Sercan Gülsümoğlu, yani Mr. Patates var. Valla ben çok sevdim onları. Umarım yeni kayıtlarının da haberlerini veririz *.*

Müzik, ah ulan müzik!
Keyifli dinlemeler *.*

11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Sen bana bırak, iki sene örövizyondasınız!

      Eheh :D

      Sil
  2. Oha aşkın nur yengi zaafı olan biriyim, böyle kavırlara denk gelmek cuma mutsuzluğuma neşe kattı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel :D
      Mr. Patates de görür sevinir umarım hehe :D

      Sil
  3. Çok güzelmiş sevdim kiii :)

    YanıtlaSil
  4. diğerleri hangi blogçular kii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bloggerlarçalıyor'da Yufkayüreklikelgöbekli vardı. Onu tanıyorum o aklımda kalmış, başka insanlar da vardı. Kıps'da Nil bi aralar yazıyomuş, öyle dedi Sercan.

      Sil
  5. güzel yapmışlar sahiden de. önceki yaptıkları da güzeldi. öncekileri sanırım, herkes kendi evinde yapmıştı, birleştirmişlerdi, bunu da mı öle yapmışlar ki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet senin bahsettiğin başka bir olaydı. Herkes kaydetmişti sonra birleştirilmişti sesler bildiğim kadarı ile. Bunda toplaşıp çalmışlardır, bu çünkü sabit bi' grup aslında :D Bloggerlar çalıyor gibi diil.

      Sil
    2. Aynen, deep'in bahsettiği Bloggerlar Çalıyor projesiydi. Ben Bloggerlar Çalıyor'da yer aldım ama, bu benim kendi grubum :)

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;