17 Haziran 2014 Salı

merve, descartes, bici bici, döner ve gondol


Dün Merve'yle buluştuk. Cuma gidiyorum, gitmeden onu bir görmek istedim. "Nereye gidelim?" dedi "Katıııığk" diye haykırdım. Klasikleşmiş bir şekilde dönercimize gittik ve dönerimizi yedik. Katık muazzam tavuk dönerler yapan bir yer.

Döner yedik, sohbet ettik. Katık'ın serinliğinden faydalandık. Sonra kalkıp Karahan'a gittik, o da bir kitabevi. Hayatımda öyle bir an geldi ki Descartes'ın "metodik şüphe" fikrini bilmeden (bu ifade ne derece doğru bilemiyorum) işin içinden çıkamayacağıma karar verdik Mert'le. Diyorum size, hayat çok garip. Kaç kişiye oluyordur ki böyle şeyler? Onun Yöntem Üzerine Konuşmalar kitabını sordum. Kendime renkli post it'lerden aldım 6 tane. İki sene kullanırım artık. Ve güzel kitap ayraçları aldım. Fotoğraflarını çekmeye üşendiğim için göremiyorsunuz.

Sonra yollara düştük. Merve beni Menderes'e götürdü. Oraya giderken yolumuzun üzerinde lunapark gibi bir yer gördük. Küçüktü aslında ama oraya da bir girdik. Ben daha önce hiç lunaparka gitmemiştim. Gondola binelim diye tutturdum fakat Merve beni oradan çıkardı.

Biraz yürüdük ve bici bici yiyeceğimiz bir yeri bulduk. Tabii ki biraz daha sohbet ettik. Ben onu gondol fikrine iknaya çalıştım ve sonunda başarılı oldum. Serinledikten sonra ve dinlendikten sonra kalktık lunaparkımsı yere döndük.

Uzun bir süre tartıştık. Ben gondola veya discovera binme taraftarıydım, Merve çarpışan arabalar veya tırtıl diyordu. Evet tırtıl. Aslında atlıkarınca diyecek diye de bir korkmadım değil ama sonunda onu ikna ettim. Sonrasını şu üç videoyla özetlemek istiyorum.
Lütfen Merve'nin tatlılığına bir bakın :D

Aslında içinde benim de olduğum videoları koymayacaktım çünkü hem saç kesimimin korkuç olduğuna karar verdim hem kendimi şişman ve çirkin hissediyorum.
Ama sonra "Lanet olsun lanet!" dedim ve koymaya karar verdim.


Merve'nin mimiklerine dikkat çekmek istiyorum yine.
Benim koca suratımı görmezden gelelim.


Tamam bu çok korkunç olabilir, izlemeden geçilebilir.

Sonra pek halimiz kalmamıştı. Bir anda o kadar adrenalin çarptı ikimizi de. Otura dinlene yürüdük ve sonra da evlerimize döndük. 

Güzel bir gündü. Çok eğlendim.

4 yorum:

  1. yea hala gondoldan korkan insanlar mı varmış :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İvet, beğenemedin mi? -.-

      Sil
    2. maalesef beğenemedim :) bir insan gondoldan nasıl korkar hala anlayamıyorum. :D o kapasitede değilim :P

      Sil
    3. Yüreğim ağzıma geldi valla.

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;