14 Haziran 2014 Cumartesi

Mim! *.*

Mimlenmişim, mimlenmişim yiha! Zamska beni mimlemiş. Gerçi sorulara şöyle bir bakınca çok tuhaf bir mim olduğuna karar verdim ama, hevesle yapıyorum ulan!

1.Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bunun ne olduğunu bilmiyorum ama herkesin herkesle sevişebildiği bir ilişki türüyse düşüncem şöyle olurdu: Mert istediği insanla sevişebilir ama benim dışımda biriyle seviştikten sonra gelip benle sevişemez. Ben komple sevişmekten korktuğum için kimseyle sevişmem zaten. Onun dışında başka insanların kendi ilişkilerinde nasıl kurallar izledikleriyle hiç ilgilenmiyorum.

2.Eşcinseller arasında marka takıntısı var mı? Giyimine özen gösteren sadece eşcinseller mi? Dar pantolon giyen biri hakkında hemen eşcinsel bu diye düşünür müsün? Örneğin iç çamaşırı alırken aldıklarına dikkat eder misin yoksa don olsun derli toplu tutsun mu?
Bence çok saçma bir soru öbeği bu. Eşcinseller kendi başlarına bir tür olmadıklarından, bizim gibi normal insan olduklarından ve aslında "biz ve onlar" gibi bir gruplama bulunmadığından, bulunmaması da gerektiğinden bu soruya cevap vermek çok fazla eşcinsel tanıdığım olmamasına rağmen çok kolay: Bir toplumda her zaman olacağı gibi, her biri farklı karakterde. Dolayısıyla kimi markaya takar kimi takmaz. Bunun eşcinsel olup olmamakla hiç alakası yok. Giyimine özen gösterme konusu da aynı. Dar pantolon giyen eşcinseldir diye hiç düşünmedim, düşünmem.

İç çamaşır konusuna gelince... Ben iç çamaşırı seçmeyi çok severim ama son don alış verişimi benim adıma annem yaptığı için poposunda koç, boğa ve yay resmi olan birer donum var. Annem tüm burçlar bi popomdan geçsin istedi herhalde. Donlarım bebek donu gibi, kedi falan resmi var. Ne bileyim tavşan var, penguen var. Hiç seksi değilim.

3.Küçükken bebek oynamayı sever miydin? Evcilik oynamayı sever miydin? Daha çok kız arkadaşın mı vardı erkek arkadaşın mı?
Küçükken evcilik oynamaktan nefret ederdim. Hatta bir keresinde Guni (kuzenim) "Cessie, noolur normal insanlar gibi bir kerecik evcilik oynayalım" diye yalvarmıştı da razı etmişti beni. Çok sürdürememiştim o oyunu da. Bebeklerle oynardım ama onlarla oynamayı da aman aman sevmezdim.

Anaokuluna başlamadan önce hiç arkadaşım yoktu. Anaokulunda herkesle arkadaştım, erkek arkadaşlarım da vardı kız arkadaşlarım da. İlköğretimde daha çok erkek arkadaşlarımla anlaşır oldum. Ama o zaman da çok arkadaşım yoktu, dışlandım ben. Lisede herkesle iyi anlaşıyordum. Şimdi de herkesle iyi anlaşıyorum.

4.Genelde yabancı müzik mi dinlersin? Müzik tarzın nedir? Dans etmeyi sever misin? Bacağını 180 derece açarak okturabiliyor musun?
Genelde yabancı müzik dinlerim. Müzik tarzım yok. Son zamanlarda "indie" diye tabir edilen şeyleri dinlemeye başladığımı fark ettim ama çok anlamam türlerden filan. Dans etmeyi bilmem, daha çok titreşirim ve titreşmeyi severim. Ve bacağımı 180 derece açıp oturamıyorum.

5.Fantezilerin var mı? 
Cinsel anlamdaysa yok. Onun dışında var tabii, tanrı olmak falan istiyorum.

6.X'ten Next olur mu? Sevgili ile arkadaş kalınabilir mi?
Valla X olayını bilemedim olmaz herhalde. Sevgili ile arkadaş kalınabilir bence yahu neden kalınmasın. İlişki iki tarafın da onayıyla, isteğiyle bitmişse özellikle. Ama bilemiyorum, tabii iki tarafın hali tavrı, birbirine karşı davranışları çok önemli. Nohut'la arkadaş kalamadım ben, kalabilirim sanıyordum. Dediğim gibi, iki tarafın da bitmesini istemesi mühim bence.

7.Pisuvar takıntınız var mı? Beden eğitimi dersleriyle aranız nasıl?
Pipim olmadığı için pisuvar takıntım da yok. Beden eğitimi derslerinden nefret ederdim.

8.Sizce eşcinseller narsist midir?
bkz.ikinci soru

9.Bir harem kur deseler haremine alacağın tek kişi?
Zamska'nın da dediği gibi tek kişiyse niye harem diyorum? Şöyle Johnny Depp'li, Hugh Lauri'li, Gary Oldman'lı efendime söyleyeyim Brian Molko'lu, Adam Gontier'lı, Jean Reno'lu falan bir harem olsun ki harem densin ona. Araya Mert'i de sıkıştırırız, ayıp olmasın. Haremimde James Baldwin de olsun istiyorum. Bir de Bukowski.

Mimlediklerim de Mina ve yapmak isterse Bayansilvia .

19 yorum:

  1. Heey ben de mimledim seni şimdi :)
    Birazdan bu mimini okumaya geleceğim yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheh senin mimini de yaparım akşama veya yarın.

      Sil
  2. Eşcinsellerle ne alıp veremediği var anlamamakla beraber yapıyorum birazdan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben de anlamadım valla. :D
      Senin çemkire çemkire yapacağını hayal ettim, komik olabilir :D Belki de eşcinsel eğilimleri olduğunu fark eden biri hazırlamıştır, çok kafası karışıktır bilemedim.

      Sil
  3. Bu ne kadar enteresan bir mimmiş yaa :)

    YanıtlaSil
  4. :D :D Şu açıklığını bi seviyorum ki ya :D

    YanıtlaSil
  5. Çok ilginç bir MİM miş...Pek bir değişik...:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Bazı sorularda ben ecel teri döktüm. Senin açık açık cevaplamana bayıldım. Ben lafı nasıl çevirsem diye kırk takla attım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben biraz fazla açıkım sanırım.

      Sil
    2. Bence en güzeli. =) Kıvırma derdin ortadan kalkıyor =)

      Sil
  7. Ne tuhaf sorular bunlar ya eşcinseller öyle midir şöyle midir sanki insan değiller de başka bir türden bahsediliyor :D
    Ben gecikmeden yaptım mimi :)
    Yaa inanmıyorum nasıl evcilik sevmezsiin :D
    Baya lüks bir fantezin var cessie :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay iyi yapmışsın :D
      Evet sorular çok tuhaf gerçekten.
      Evcilik hiç sevmezdim hem de.

      Sil
  8. Ay çok heyecanlandım, evet yapmaz mıyım :D tam 1 pazar aktivitesi, çin yemeği de söylemiştim, hemen hemen ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım :D Çok da saçma mim ama olsun :D

      Sil
  9. *On saattir sorulara bakan ama hiçbirine anlam veremeyen ben*
    Bu ne ya çok tuhaf o.O Ayrıca neden tek maddede birden fazla soru var? o.O Mesela dördüncü maddede neden dört soru birden var? o.O Kim yaratmış bu mimi? o.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bu yorumu yeni fark ettim ahaha :D Halbuki yorumları gözden kaçırmayayım diye bir de "benim onayımdan geçsin" şeysi yaptım. Neyse, benimki de böyle bir kafa...

      Mim kimin başının altından çıktı bilmiyorum ama yanıtladığım en tuhaf mimlerden biriydi. "Bacaklarını 180 derece açabiliyor musun?" mesela, nasıl bir soruysa. Bir insan neden bunu merak eder ki ahaha.

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;