7 Temmuz 2014 Pazartesi

anne oldum.

Köyden döndüm. Hiç Adana'ya geçmeden direkt Ankara'ya geldim. Yolculuk boyunca sıkıldım ve minik bir kitap bitirdim ve kulaklarım acıyana ve çınlayana dek müzik dinledim. Beni AŞTİ'den Mert alacaktı fakat anahtarını almadan evden çıkıp, kapısını da kapatınca dışarıda kaldı. Ahahaha sonra çilingir çağırmış, kapıyı açtırıp anahtarı almış. Neyse yine de yetişti, ben otobüsten indiğimde o da gelmişti.

Çileli bir bekleyişin ve yolculuğun ardından Mert'in evine vardık. Bir düşüneyim o gün ne oldu... Bir bok olmadı, zaten yorgundum. Yattık uyuduk bi de yemek yedik ilginç bir şey yok yani.

Ertesi gün, ulaşım problemimize çözüm aramak adına (Ankarakart'ımız yok) yollara düştük. Kızılay'a gittik ve kendime bir sürü takı aldım ehehe. Neyse, elbise almak istiyordum ama elbise bulamadım. Bir senedir elbise giymek istiyorum fakat elbise bulamıyorum, çok acı. Zaten şişkoyum -.- Yani tombul aslında abartmiyim.

Kedimi ve onun çocuklarını Mert evine almak istiyordu. Onları taşıyabilmek için kafes gibi bir şeye ihtiyacımız vardı.ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""            ttttttttttttttttttttttttttttttttttn"ttttttt6 <----------- bunların ne olduğu geliyor. Ahaha
kafes gibi şey

Neyse dediğim gibi, bir kedi taşıma şeysine gereksinim duyuyorduk bu yüzden hayvan satan dükkânlardan birine girdik. Ve orada, kaka yapmak isteyen fakat kum bulamadığı için kaka yapamayan minicik, feci sevimli bir kedi gördük! Aslında hemen Mina'nın sözleri kulağımda çınladı tabii bu hayvan dükkânları hakkındaki. Çok doğru da bulmuyorum hayvanların o şekilde satılmasını ama kedi gerçekten tatlıydı ve zor durumda gibiydi. Onu orada bırakmaya içimiz el vermedi. Böylece kedinin fiyatını (?) sorduk ve onlar da kedi için para istemediklerini söylediler. Vee böylece onu aldık. Yukarıdaki t'ler, r'ler onun marifeti, bacaklarımın arasından çıkıp bilgisayarımın üzerinde gezinmeye karar verdi. Tek sorunumuz, kendilerinin biraz cırcır olması.

Dün gece koltuklardan birinin arkasına kaka yaptı. Aslında kuma kaka yapmayı biliyor ama sanıyoruz yetişemedi. Poposunu da halıya sildi, yarasın -.- Sonra o kakayı bilin bakalım kim temizledi! BEN!

Çok az şey yiyor, hem de cırcır. Çok endişeliydim. Mert ona tavuk haşladı bu gün biraz, canavar gibi yedi tavukları, benim de moralim düzeldi.

Biradan esinlenerek ona Miller dedik ama hiç kullanmıyoruz bu ismi. "Tatlı şey" veya "minik" benim hitap ederken en çok kullandığım kelimeler galiba.

Bira demişken... Bira içebilmeye başlamam benim için yeni bir dünyaya kapı araladı! SARHOŞ DÜNYASI! İnsanların neden alkolik olduklarını anlıyorum sanırım. Dün gece kafamı yukarıda tutamayacak hallerdeydim ama yine de aklım başımdaydı. Sarhoş olunca aklı uçmuyormuş insanın.

Aslında bunu yapmamalıyım galiba, ilaç kullanıyorum falan. Esin'e bir sorayım.

Bu gün okula gittik Mert'le. Korkunç bir sisbot dersi geçirdik. Emre var, Cansu'nun erkek arkadaşı. Onun da kedisi var. Bizi kendi kedisini götürdüğü veterinere götürmeyi teklif etti, atladık tabii ki. Yarın o işi halledeceğiz.

Bu gün bok gibiydim. Mert akşamdan kalma olduğumu söyledi. İlk kaka ayıklama işimi yaptım. Kolay bi' şeymiş. Kötü kokmuyor, iğrenç değil. Belki daha detaylı anlatırım sonraları. Çalıştığımız yer çok sıcak, tek sorun bu.

Bir de kendime fizik kitabı aldım. Fizik çalışmaya karar verdim. Biyolojiden de nefret etme noktasına geldim neredeyse. Sonum ne olacak hiç bilmiyorum. Hâlâ var oluş sıkıntıları çekiyorum. Ama şimdi daha iyiyim.

Bu da böyle bir, "döndüm aslında" yazısı.

18 yorum:

  1. kedin hayırlı olsun ya da mertin kedisi mi diyelim onun evinde kalacak sanırım. :D bakımı zor ya hayvanların, ama benim geleekte hiç evlenmeme planım olduğu için kedilere alışmam lazım sanırım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert bakıcak ama benim de kedim bence :D Teşekkürler.
      Hasta ama. Umarım insanlara da bulaşan bir şey değildir, dikkat etmek istedik ama çok içli dışlı olduk kedicikle :D

      Sil
  2. Hoşgeldiiin :)
    Yaa ne tatlı :) Minicikken alıp büyütmek çok farklı bir duygu olur eminim :)
    Bazen akşamdan kalma olmak harika birşey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bayağı hasta. Ölmez de sağ kalırsa çok güzel duygular yaşayabiliriz hep beraber :D

      Sil
  3. Ay yaaaa
    Bayıldım bu habere. O kadar çabuk alışacaksın ki yavruya kendin bile inanamayacaksın.
    Kendime yemek yapmaya bile üşenen ben zamanında erkenden kalkıp mama mı yapmadım, o kokulu kokulu kumları mı temizlemedim, aman suyu bitmiş aman mama sert mi geldi diye delirmiştim. Hahahahhaa
    O üşengeç Mor Rimel gitti yerine Atom Karınca bişey gelmişti.

    Sana ihtiyacı olan bir varlık girdi mi hayatına böyle değişik birşeye dönüşüyorsun işte :PP

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gün yanıma kıvrılıp yatmış. Çok şirin bi' şey. İlgi delisi sanırım biraz, sevgiye doymuyor. Ben de kaka temizledim hayatımda ilk kez ahah.

      Mert'in evinde kaldığı için, benden çok o bakacak. Kedinin annesi Mert oldu ahah :D

      Sil
  4. Kedi sahipleri dünyasına hoşgeldin, ilk aşamada mütevazi kelimeler ile seveceksin, sonra garip sesler çıkartarak hafif mıncıklama sevmesi aşamsına geçeceksin, daha sonra kedili haberleri gözlerin seçecek ve kedi resimleri beğenmeye başlayacaksın, son aşama ise artık dersi felan bırakıp youtube'tan dakikalarca kedili video izliceksin. Tebrikler siz de bir cat lady oldunuz :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ölür kalır diye çok korkuyorum, mıncıklayamam herhalde ama diğer özellikleri şimdiden sergiliyor olabilirim :D

      Sil
    2. Mesele hemencik bi link bırakıp gidiyorum, gerçi hayvanların kamera karşısında pazarlama şeysine dönüşmesi içimi çok rahatsız ediyor, linke gönülsüz reyting vermiş oldum :/ http://playtusu.com/haber/detay/8017/yeni-fenomen-kedimiz-dogustan-uzgun

      Sil
    3. Ay ama çok tatlı bişeeey! Böyle tatlı şeyleri de yaşamak, yaşatmak ve paylaşmak istiyor insan *.*

      Sil
  5. Hoşgeldin. 3 ay kedi bakmışlığım var. Çok kıskançtı, evden çıkarken evden çıkmayayım diye ten rengi çoraplarımı yırtardı. Bir gün 4 kere çorap değiştirdikten sonra sinirden ağlamıştım. :) Kapatsan olmuyor, salsan olmuyor. Ama alışmıştım ona. 3 ay sonrası vedamız çok hüzünlü olmuştu.

    Zorlu ve keyifli bir süreç seni bekliyor. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :D
      Ben yurtta kalıyorum aslında normalde. Bu yüzden kediyle daha çok Mert ilgilenecek ama masraflarını beraber karşılayacağız.

      Teşekkürler :)

      Sil
  6. hoşgeldiiiinnn!
    Miller da sevimli bi isim olmuş ya minik gibi zaten söylemesi ehe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş buldum :D Sen de hoşgeldin :D Artık buralardasın değil mi?

      Sil
    2. evet evet ya inşallah artık zamanı gelmıştı :D
      blogda bir değişimle başladım umarım artık daha çok buralardayım :)

      Sil
    3. Çok sevindim bu habere de. Radyomsu şeyleri de bekliyorum hevesle :D

      Sil
  7. ha ha bira sarhoşluk öle içtensin ki gülüyom hep anlattıklarına:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay içtenliğim mi gülünesi, zevzekliğim mi bilmiyorum ahah :D

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;