20 Temmuz 2014 Pazar

kulak deldirme, arkadaşlar, en yakın arkadaş ve kedi

Dün değil önceki gün Cansu'yla buluştuk çünkü ben oramı buramı deldirmeye çok meyilliydim. O da bana eşlik etti, beraber piercing, dövme falan yapan bir yere gittik. Bir arkadaşımızın arkadaşı önermişti orayı, bu yüzden güvenilir bir yer olduğuna kanaat getirdik. Tunalı'da bir pasajdaydı.

kulakım.
Ben oldukça gergindim çünkü sevgili sol kulağım asla küpelerle barışamadı. En son geçen yıl feci sağlıksız bir şekilde ona bir delik açtırmıştım ve bekleneceği gibi enfeksiyon kapmıştı. Bunun son denemem olacağına dair kendime söz verdim, çünkü kendime daha fazla eziyet etmeyeyim diyorum.

Neyse orada bir kadın vardı çok hoş bir kadındı, onu çok beğendim. Türk olmadığına inandığımız bir adam sevdiceğinin ismini vücuduna kazımak niyetindeydi, yazı tipi, büyüklüğü, ismin nereye kazınacağı konusunu tartışıyorlardı.

Ben aslında kulağımda halka olsun istiyordum ama "enfeksiyon kapacak olursa kolay çıkartılabilsin" dediğim için ilk etapta bunu taktık. Canımın çok acıyacağından endişelendim, gergin ve kıpır kıpırdım fakat canım çok acımadı. Hep çocuk gibi olduğum için bana kaç yaşında olduğumu sorma ihtiyacı duydular her zamanki gibi, sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama genelde seviniyorum. 20 yaşındayım.

Bana sprey gibi bir şey verdiler, antibakteriyel zımbırtı. Gördüğünüz gibi kulağım azıcık morardı, azıcık da şiş ama acımıyor. Herhalde iyileşecek çünkü daha kötü olacağına dair bir işaret almadım. İki kulağımda toplam ıııı 6 delik var bununla birlikte. Diğer beşi genellikle abuk subuk yerlerde oluşturuldu, hayatta gittiğim en steril yer burasıydı zira bu bile enfeksiyonla sonuçlanırsa cidden sol kulağımı rahat bırakacağım.

Oradan çıkınca Kızılay'a yürüdük, Cansu beni bir puba götürdü. Yemek yedik, Emre'yi de çağırdık o da geldi. Dediğim gibi yemek, sohbet, biraz zaman geçirdik öyle. Bir ara aramızda şöyle bir konuşma geçti:

Emre: Cessie ortaçağda değilsin farkında mısın?
Ben: Ya ben çok bi ortaçağda olsaydım keşke.
Cansu: Ortaçağda olsaydın seni cadı diye yakarlardı Cessie farında mısın? :D

Yine üzülsem mi sevinsem mi hiç bilemiyorum. Böyle kararsız kaldığım durumlarda genelde seviniyorum. Oradan çıktık, Miller'ı aldığımız petshopa gittik, yeni kurbanları vardı. İki minik köpek, bir sürü küçücük kedi. Gerçekten kötü bakıyorlar. Sonra hayvanlara daha iyi bakan bir başka petshopa gittik, orada da çok güzel kediler gördük. Bir tane de feci suratsız bir kedi gördük, çok tatlıydı.

Oradan çıkıp dondurma yemeye gittik, sonra da Kızılay Avm'de oturduk işte. En sonunda ben "Uykum geldi, gidelim hadi" diyince kalktık ve eve dönüş yollarına düştük.

Ben çok yoruldum tabii ki, benim için fazla hareketli bir gündü. Ertesi günü pinekleyerek geçirmeyi feci halde istiyordum ama tabii ki böyle bir şey olmadı. Çünkü Ebru'yla buluşacaktık.

Ebru her zamanki gibi gecikti, geciktiği için ona kızdım önce. Cidden sinirlendim ama. Neyse sonra ben sakinleşince biraz konuştuk, sonra da yemek yedik ve biraz daha konuştuk. Tabii ki her zaman olduğu gibi Arkadaş'a girdik ve ben orada FECİ GÜZEL BİR KAPAĞA SAHİP OLAN VE İNANILMAZ OKUMAK İSTEDİĞİM BEYAZ DİŞ'İ GÖRDÜM! Mert'le anlaşma yapmıştık, 20 kitap bitirmeden, yeni kitap almayacaktım. Telefon edip "Bitirilecek kitap sayısını 25 yaparız ama noooolur aliym bu kitabıııığğ" diye yalvardım o da olur dedi. Elimizdeki kitapları eritince Ankara sahaflarını keşfe çıkacağız.

Sonra Ebru beni çeşitli güzellik zımbırtıları satan yerlere götürdü çünkü kendimi feci çirkin hissettiğimi biliyor ve kendimde bir iki minik değişiklik yapmamın moralimi düzelteceğine inanıyor. Böylece bana kırmızı ruj, pembe ruj, göz kalemi, pudra, oje ve yüz temizleme jeli aldık. PARAM OLMADIĞINDAN TÜM BUNLARI KREDİ KARTIYLA ALDIM VE TAKSİT YAPTIKLARI GERÇEĞİ İLE KENDİMİ AVUTUYORUM. Bu ay gerçekten çok para harcadım, feci parasızım.

Sonra biraz daha oturduk ve biraz daha konuştuk. Feci anlamsız bir şey yüzünden küçük bir gerginlik yaşadık. Bunu ikimizin de depresif oluşuna yorduk ve çok üzerinde durmadan barıştık. Fotoğraf çektik, Ebru fotoğrafları bana attığında ben de buraya eklerim eheh.

Dün eve geldiğimde Mert'e "Eğer yarın bir yere gitmem gerekirse beni bacaklarının arasına sıkıştır ve asla bırakma" dedim. Bu gün onbir buçukta falan uyandım, garip rüyalar görmüştüm. Kalkıp oturma odasına geldim, güzel şarkılar dinleyerek kitap okumaya başladım.

Miller çok afacan bu gün, koşturdu, atladı, zıpladı, parmaklarımla kavga etti. Sonra Mert de uyandı ve yanımıza geldi. Neyse ben kitabımı okurken, Miller kafama tırmanmaya karar verdi. Sonra da saçlarımı yalamaya. Bir süre kafamda durup saçlarımı yaladı, sonra da göğsüme yattı. Mert bunun, onun sevgi gösterme biçimi olduğuna inanıyor.

Daha önce bir memeliden bu tür bir sevgi görmemiştim hiç. Hem sevimli, hem garip buldum. Mutlu oldum falan işte. Şimdi yine bacaklarımın dibine kıvrılmış durumda.

Oldukça hareketli ve mutlu görünüyor. Hâlâ biraz cırcırız. Bu hafta aşı olacak, artık kusmuyor. Biraz da kilo aldı. Biz onun durumunu oldukça iyi görüyoruz, sanırım minik kız kurtuldu.

28 yorum:

  1. miller çok tatlıı *.*
    sen de öyle cessie! *.*

    ankara'ya çok yabancıyım tercih sonucunda olur da oraya gelirsem beni yalnız bırakma olur muuuu :(

    nasıl bu kadar çok kitap okuyabiliyorsun ya çok özeniyorum bazen sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız bırakmam seni tabii ki. Hacettepe'de olursan da sıklıkla görüşürüz, kampüste yaşıyorum zaten. Blog yazan biri daha var geçen yıl geldi, hiç görüşemedik. Azmettim, bu yıl onla da görüşücem! :D

      Sil
  2. Oha tebrik ederim o kulak piercingini, bakarken bile içim titredi. Yakışmış bence çok. Kedoşunuzu da çok beğeniyorum :) Saçların ıslak mıydı? Islak saça dayanamaz bazı kediler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay teşekkür ederim. Benim de içim titredi, korktum ama canım acımadı pek. Şimdi de acımıyor, en rahat oramı buramı deldirme olayım oldu herhalde. Şimdi burnumu hedefliyorum ama çok da emin değilim o konuda :D

      Sil
    2. Saçım kuruydu bi de :D

      Sil
    3. Yaaa herkes yazmış, ben de yazayım; benim de iki kulağımda dörderden toplam 8 deliğim vardı, kapandılar zamanla.
      Burun çok acıyor, çok! Bak 3 sene falan oldu deldireli, geçen gün havlu takıldı, gözümden yaş geldi acıdan. Banyoda kendimi yerlere atıp sağa sola yuvarlandım :D

      Sil
    4. Ya ama çok güzel görünüyor. Ama benim burnum yuvarlak ya, hoş olmayabilir mi sence?
      Bir yerde dövme, piercing gibi şeylerin kişinin kendisine zarar verme yollarından biri olduğunu okumuştum, saçma geldi.

      Sil
  3. Ne kadar sevimlisiniz öyle (:
    Büyük cesaret orayı deldirmek ben sol kulağıma 2. deliği açtırdıktan sonra bıraktım canım çok tatlı da benim kıyamıyorum kendime :D
    Yarın biz de gideceğiz Kızılay'a kitap almayacağım güya ama oraya gidipte almamak olmaz orda durduramıyorum kendimi (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yahu o kadar acımıyor gerçekten. Cesaret edebilirsin :D
      Kızılay'a gidip, Dost'a gidip kitap almamak çok zor gerçekten. Bakalım, hedef 25 kitap. Bitsinler saldıracağım yeni kitaplara :D

      Sil
  4. oyy yine güzel günler geçirmişsin fotoğrafta çok güzel. bu kulak deldirme olayını ise hiç bir zaman anlayamayacağım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe hareketli iki gün gibi geldi bana. Aslında çok hareketli değil. Ama ben normalde hareketsiz olduğumdan sanırım.
      Niye yahu anlayamıyosun? Güzel olmamış mı? *.*

      Sil
  5. Ay ne tatlısınız siz öyle :)

    YanıtlaSil
  6. benim de sol kulağımda , herhalde senin yaşalrındayken 9 delik vardı , şimdi hepsi kapalı sadece tek küpe ve delik var, enteresan geliyor bana sanki hiç olmamışlar gibi , hayırlı olsun , başta acıtsa da umarım sonunda keyif aldığın bir şey olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizde de çok varmış hoh! :O
      Ben de çok hoşlanıyorum bir sürü küpeden işte :) Teşekkür ederim.

      Sil
  7. Şirin şey sana yakışmış kedinde senin gibi sıcacık sevimli :)

    YanıtlaSil
  8. alerjik biri olarak küpeyle hiç yıldızım barışmadı:) ama seninki güzel olmuş, güle güle kullan... ve Miller muhteşem, sana sevgi göstermesi ne kadar tatlı, iyi olmasına sevindim, maşallah minik kıza:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya küçükken bende de alerjik etkileri olmuş ama, şimdi kullanabiliyorum, kulağımı eğittim! Aslında şaka yapıyorum, kulak eğitilebilir bir şey değil sonuçta.

      Evet kedi bence de çok tatlı, onu yerim.

      Sil
  9. Ben de çok seviyorum bol delikli kulakları ben de iki kulakta toplam 9 delik verdi. En son piercing olanın acısına dayanamadım çıkarttım. Kapandı :( Altın olmayan küpeleri uzun süre takamıyorum :(( Hatta şimdi en üsteki delikler hariç yatarken hepsini çıkartıyorum , onları çıkarmaya korkuyorum unutunca kapanma eğilimi gösteriyorlar:D

    Benim kedoşlar da saçla oynamayı çok severler , saçlarım geçtiğimiz senelerde epey uzundu , kaptan mağara adamı kıvamında uyurken , hadin kedoş kemirmiş farketmemişim bir uyandım , saçımı toplayayım derken 1 parmak kalınlığında 20 cm uzunluğunda saçımı kesmişti resmen :) Hain köfte :) Annem de nasıl uyanmadım dedi ama saç uzun olunca hissetmedim :) Sonra önlemimi aldım , şimdi saçım normal boyda , kedoşlar büyüdü rahatız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim canım öyle acımıyor, umarım enfeksiyon kapmaz atlatırım :) Hiç istemiyorum çıkarmak çünkü. Sizde de bir sürü delik varmış :)

      Kedişler çok tatlı. Sizde bir de köpek vardı diye hatırlıyorum, beyaz pofuduk. Severek takip ediyordum maceralarınızı ahah. Saç olayı gerçekten ilginçmiş, ben olsam ne tepki verirdim bilemiyorum. Ama kıyamazdım kediye kızmaya da herhalde :)

      Sil
  10. son yazım bak seni ilgilendiriyooo biraaaz :) ne şeker fotolar. toplu okumaya gelicaam kii :)

    YanıtlaSil
  11. ya son fotolar çok tatlı yaaa. tunalı kızılay ne güzel. hadi kulak da geçmiş olsun. yükselden mithatpaşaya giderken solda yani akman pastanesi sokağında, bak o pastanenin bozası da güzel, pet shop var ya evet. :) güzel günlermiş. ankarada var tabii sahaf. bak bi tanesi eti pasajında. maltepe camisinin orda yani. kızılaydan beşevlere yürüme yolunda. sona kızılayda yine hemen ziraat bankasının sağında, dosttan aşağı inerken merdivenlerden inince sağdaki pasajda var. o pasajın üstündeki kafede bi gün bomba patlamış yaa amaa biliyo musun :) başka sahaflar da var tabii hatırlayınca sölerim. bi de hamamönüne gidip gezin yaa :) akman bozacısının sağında da pet shop var bi de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay sen aklına geldikçe bu sahafları tarif et valla bana Deep :D Çok iyi olur. Bomba ilginçmiş. Hamamönü güzel, sevimli binalar var, gitmiştik oraya geçen sene, yine bi gezebiliriz tabii. Mert pek hevesli değil böyle şeylere, o ev insanı daha çok, başka da arkadaşım yok şimdi, öyle olunca çok gezemiyorum. Cansularla gezdim işte ben de :)

      Sil
  12. son yazıma okusana amaaa bi biyolog gözüyle ne diceeeen yaaa :)

    YanıtlaSil
  13. Kulak deliğin hayırlı mı olsun denir güle güle kullan mı denir bilemedim ya :D
    Ama sen anladın beni :)
    Pisi ne tatlı yaa yerim ki onu. Bence de kesinlikle sevgisini gösterme şekli o hareketler. Ay bütün gün kitap okurum öyle bir kedim olsa :) Yeter ki hep göğsümde yatsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım anladım, teşekkürler :D
      Evet kedi çok tatlı ama her yere kaka yapıyor malesef :D

      Sil
  14. Küpe feci şeker olmuş ya ben ikinciyi deldirmeye bile üşeniyorum. Son zamanlarda da bir dövme tutkum başladı bakalım cesaret edebilirsem yaptırıcam ama devamı gelir diye de korkuyorum açıkçası. Ha bi de aciycak tabii :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay teşekkür ederim. Üşenme ya, dövmeyi de yaptır gitsin, ben de istiyorum, dövme hoş bişey.

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;