20 Eylül 2014 Cumartesi

Book Challenge 5. ve 6. Gün

Ben bu işi bir düzgünce yapamadım ya. Dün yine kaçırdım, yazmadım. Neyse canım sağ olsun yine de azimle devam etmeye çalışıyorum.

5.GÜN: SENİ MUTLU EDEN BİR KİTAP 
Ay hiç aklıma gelmedi beni mutlu eden bir kitap. Mutlu olamayan biri miyim acaba ben? Hiç bilmiyorum ya of. Düşün düşün düşün...

Uzun uzun düşündükten sonra Matilda demeye karar verdim. Kitabı bana Emine Hoca hediye etmişti. Çok ama çok sevdiğim bir kitap, hemen okumuştum ve çocukken filmini de izlediğimi hatırlamıştım. Daha önce kitap hakkında zaten uzun uzun yazdım şimdi bulmaya çok üşeniyorum ama Matilda beni çok mutlu eden, çocukluğuma götüren bir kitap.

6.GÜN: SENİ HÜZÜNLENDİREN BİR KİTAP
Kurt Vonnegut beni eğlendirir aslında ama lisede okuduğum Mavi Sakal hüzünlendirmişti. Çingeneler, bir ressam, bir yazar, seneler sonra birbirini bulan ruh ikizleri. Bilemiyorum, gerçekten bilemiyorum. Zaten tekrar okumak istiyorum. Şu ana dek okuduğum en güzel Vonnegut romanıydı, tartışmazsız.

3 yorum:

  1. Matilda'nın filmini izledim sadece çocukken, güzeldi gerçekten. :) Mavi Sakal'ı da yeni duydum valla, bir araştırayım bakalım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavi Sakal beni çok etkilemişti, çok tavsiye ediyorum :)

      Sil
  2. matildaaaaa en doğru seçiiiim :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;