28 Ekim 2014 Salı

son zamanlarda olanlar

merhaba canlarım, yine kendimden bezdiğim, insanları da bezdirdiğim günler bu günler. koray gündemimin ortasına yerleşti. günümün dörtte üçünü insanlara ondan bahsetmekle, günümün dörtte birini de ölmesini dilemekle geçiriyorum. hayatımda böyle bir şey tabii ki ilk kez başıma geliyor. benim sevgili, zavallı, biricik egom ne halde düşünebiliyor musunuz? düşünün bir. düşünün.

tamam, ya konuşmayayım diyorum ama ben hayatımda böyle kütük bir insan görmedim yahu. hayır sen zaten haddini bilmeyip aklıma girmişsin, benim bol kıvrımlı sevgili beynimin bir köşesine yerleşmişsin, çıkmak bilmiyorsun, bu haneye tecavüz bu taciz yetmiyor mu sanki alala! yani bi adam gibi şuralarda tapınsana bana. hof. öldürün beni ya.

cumartesi günü ebru beni kaptığı gibi yeni bir ruh doktoruna götürdü, kendisinin eski doktoruna, kurstan sonra. uğur bey, tabii ki ilk görüşmede benden tam not alamadı. sözümü kesmesi ve sonra bana "durup durup yeni ilaç isimleri söylüyorsun" demesi hoş değildi. tıbbi geçmişim kalabalıksa ben ne yapayım? ayrıca ya sen benim lafımı kesmeseydin ben her şeyi sayıp dökecektim zaten. ya her neyse. özetledim ona durumu. bende kesin dikkat eksikliği varmış. duygusal iniş çıkışlarım varmış, depresyon tedavisini bırakıp onu bir düzeltmek gerekiyormuş. bu iniş çıkışlar oturursa ilerde belki mani... emeeen. doktorlara hiç güvenmiyorum birinin dediği öbürünün dediğini tutmuyor.

uğur bey son zamanlarda kafama taktığım bir şey olup olmadığını sordu. "aslında var!" diyerek koray'ı pırtladım tabii ki. bi' görüşün dedi, bu çocuk neyin nesi kimin fesiymiş bi' anlayalım dedi. bi' merakını tatmin et dedi ama kütük adam böyle bir şeye meyilli değil ki arkadaşlar. değil! of. "kendimi sapık gibi hissediyorum" dedim. sapık olmadığıma ikna etti beni. hepimiz bir miktar röntgenciymişiz aslında. ben biraz fazla röntgenliyomuşum onu sadece.

ben ilerde manik olur muyum sizce?
bence olmam.

annemler doktora o kadar para veremeyiz dediler çünkü onlar salak. kuzuları kesmeyin çünkü onlar bi hayvandır fkjdlgkfd. tamam madem paranız yok bana neden git biz öderiz diyorsunuz? neyse zaten bir şey anlatmıyorum onlara pek, telaş etmesinler diye. halet-i ruhiyemden haberleri yok.

biyokimya sınavım var perşembe, ona çalışmam gerekiyor. tabii ki çalışamıyorum gördüğünüz gibi. tabii ki yine başka işler peşindeyim. yeni müzik grupları bulmadır, efendime söyleyeyim twitterda fink atmadır, tumblr ve feysin gözüne vurmadır, yani bıyıklarıma savaş açmadır. zamanlamam süper.

böyle şeyler işte.
dikkatim bıyıklarıma kaydı.
hastayım, köhür köhür öksürüyorum.
kick boksa devam! o göbek eriycek!

2 yorum:

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;