13 Şubat 2015 Cuma

müzikli meydan okumaya ben de bulaştım

Buralara geri dönüş yaptım. İnanmayacaksınız ama daha iyiye gidip duruyorum. Bakın "kendiliğimden" saat falan kurmaksızın 8-10 saat uyuyunca uyanıyorum. Bundan birkaç hafta önce kimse dokunmasa 20 saat uyuyabilecek durumdaydım. Şu an bunları yazarken bile içimde bi kıpırtı *.*  Kendi nirvanama da eriştim ya, sanki daha kötü olamazmışım gibi geliyor artık. Küçük can sıkıntılarını küçük can sıkıntıları olarak algılıyorum mesela, dünya başıma çökmüş gibi davranmıyorum. Ayh hadi beni sevgiye boğalım!

Geri dönüş yaptım ve ilk olarak Fermina'ya dadandım ama çok hissettirmedim herhalde. Zaten geri dönmemiş halimle de okuyordum onu. Şarkılı meydan okumayı gördüm ama elleşmedim. Bir karasinek edası ve ciddiyeti ile ellerimi ovuşturdum "Mehehehehe gelsin güzel şarkılar" dedim. Sonra şarkı araklamak için Zihnin Arka Sokakları'na dadandım. Ona da çok hissettirmedim sanırım ama blogunda kendimi bi kaybettim, bir gecemi de ona vakfettim. Şimdi sırada Lazy Otter var, seke seke gidiyorum.

Dediğim gibi bu şarkılı meydan okumayı uzaktan uzaktan izliyorum, paylaşılan şarkıların üzerine aç bir kaplan edasıyla atlıyorum. Ama bir türlü elimi taşın altına koymaya cesaret edemedim ne yalan söyleyeyim şimdi? Çok çetin çünkü sorular. Ama bu sabah, evet az önce dayanamadım ve "Kulaklığı kulağına yapışık yaşayan biri olarak, ay ken du it!" dedim ve bu işe bulaştım. Dakikalardır da ilk sorunun cevabını düşünüp bulamıyorum...

Lisedeyken olsa buna kesinlikle Song To Say Goodbye derdim çünkü kendi ölümümü kaçınılmaz olduğu ölçüde trajik olarak algılıyordum. Ay her şeyi trajik bir şeye dönüştürüyordum. Şimdi çok neşeliyim o yüzden ölümü de çok ciddiye alamıyorum herhalde. O yüzden az hüzünlü bir şeyler isterdim, böyle düşününce de aklıma Yann Tiersen geliyor, bekleyin gelecek... Eveth o meşhur parça...

Ay başladım vallahi, biraz tedirgin biraz heyecanlıyım. Hala katılmayan ve katılmak isteyen varsa diye, hem de kendime kolaylık olması amacıyla şuraya bırakıyorum soruların linkini.

11 yorum:

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;