29 Mart 2015 Pazar

bir kez daha fevri bir kararla her şeyi mahvetmeyi başardım


dün korkunç bir gün geçirdim. uyandığım andan itibaren gergin ve huzursuzdum. iç sıkıntılarıyla boğuşmaya çalışıyordum. bir şekilde idare ettim akşama kadar. akşam mert'le konuşmaya başladık. kötü olduğumu söylediğimde bunu öngörmemiz gerektiğini söyledi. her geçen gün daha kötüye gidiyormuşum. içimde güzel olan ne varsa ölüyormuş. kendimi kandırıyormuşum ve ikiyüzlülük içindeymişim. kaygılı ve depresifsiniz ve her gün daha kötüye gidiyorsun cümlesini duyuyorsunuz, eveth, tam ihtiyacınız olan şeyler bunlar. ona birkaç kez iyi olmadığımı ve daha sonra konuşmak istediğimi söylememe rağmen devam etti, durmaksızın. sonunda çıldırdım ve ağzıma gelen her şeyi söyledim. geçmiş defterler de açıldı, öfkemi kustum ve hayatımdan siktirip gitmesini söyledim. sonra kendimi banyoya kapattım, daha nahoş şeyler de oldu ama bahsetmek istemiyorum.

sonra cansu'ya arkadaşlığımızı bitirmek istediğimi söyleyen bir mesaj attım. bu esnada diğer cansu'yla ve ebru'yla dertleştim. burcu yavrum her şeyden habersiz uyuyordu bunlar olurken. ebru beni ne kadar sakinleştirmeye çalışsa da bir noktaya kadar sakinleştirebildi. o gerginlikle koray'a da saldırdım.

ona söylediklerim de söylenmesi gerekenlerdi galiba ama o şekilde değil. of, çocuğu kesinlikle anlamadım ve kalbini de kırdım sanırım. bu kadar güvensiz oluşum çok yorucuymuş. bir de bana sor diyemedim. rahat bir herif, ikimiz adına da herhangi bir şekilde bir birliktelik görmüyorum şimdi veya gelecekte. o da bunu görmeyecek kadar aptal değil. benimle daha fazla uğraşmak istemeyecektir ve bu iş böylece bitecektir diye düşünüyorum. üzgünüm sanırım biraz. yine kısa zamanda çok ve büyük işler başardım ahah.

bir daha bu tür bir ruh hali içine girersem, bundan sağ çıkabilir miyim emin değilim. gerçekten. cuma uğur bey'le görüşeceğim. ona anlatmadığım birkaç bir şey vardı onları anlatacağım. bir senedir bir arpa boyu yol gidemiyorum. bir adım ilerlediysem üç adım geriliyorum. kafamda deli deli fikirler. hayata da geçirebilirim herhalde.

koray konusunda yapabileceğim bir şey yok, sanırım onu kaybettim. düşününce aslında iyi de dayandı bana. en başından beri asla anlamadım zaten beni neden sevdiğini, herhangi bir insanın neden sevdiğini de anlayamıyorum. kendimi yine fazlasıyla sorunlu ve saçma sapan hissediyorum.

3 yorum:

  1. offf ya baksana yaa bi eft uzmanına gitsene. emotional feeling transfer. terapistine de sorabilirsin. ama hadi kurtul yaaa bu güvensizlikten.

    YanıtlaSil
  2. eft işte incele bak. alternatif tıp. unutma bi bak :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;