10 Ekim 2015 Cumartesi

Herkes için aynı durum geçerli mi bilmiyorum ama ben internete girme konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum. Canlıyım, ölmedim. Dehşet içindeyim.

Bir haftadır yazının sonuna ekleyeceğim video sayesinde hayata sarılıyorum ve bence herkesin de izlemeye ihtiyacı var. Bu ülkede, bu dünyada çok güzel insanlar olduğunu biliyorum. İyi ki varlar ve onlar sayesinde, onlarla birlikte bu dünyayı güzel bir yer yapacağız. Şu an birileri bunu söylemeli, buna inanmalı. Ben inanıyorum.

Sevmek zorundayız, sevmezsek ölürüz. Sevmezsek öldürürüz arkadaşlar. Nefret etmeyin. Nefret etmeyelim. Nefret etme!

6 yorum:

  1. Bütün gün arkadaşlarıma ulaşmaya çalıştım. Şu ölmedim lafını duymak için deli gibi dua ettim. Sinir sistemim çökmüş halde. Bize bu korkuyu, acıyı yaşatmaya hakları yoktu.

    Nefret insanı hiçbir yere götürmez. İnsanları sevmek lazım. Nefes alan her canlıyı, ağaçları her şeyi sevmek lazım. Bu nefreti yok etmeliyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Beni arayanlar oldu benim aradıklarım oldu. Yakın çevreme ulaşınca az çok tanıdığım insanları yokladım. Negatif kana ihtiyaç varmış hastanelerde, Hacettepede özellikle 0- kana ihtiyaç varmış. Burdan da yazayım bi başına gitmeye çekinen varsa ben eşlik ederim.

      İnanılmaz yorumlar gördüm yine, kızamıyorum bile insanlara. Kendime sadece "kızma anlamaya çalış. Nefret etme anlamaya çalış" diyip duruyorum.

      Sil
  2. Sevmezsek ölürüz. Ölüyoruz Cessieciğim. Dehşet içinde ölümümüzü izliyoruz.

    Dünyanın daha güzel bir yer olması için gözlerimizin daha çok iyi görmeye ihtiyacı var. Bu video gibi... Söyleyecek çok şeyim yok. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbirimizin söyleyecek şeyi kalmadı. Kaldıysa bile söylemeye takati kalmadı maalesef. Sevmeyi bilen konuşamıyor, geri kalanı da "kan vermem o orospu çocuklarına" gibi iğrenç bir uğultu. Kızmaya da takatim yok benim.

      Sil
  3. öff yaa neler oluyor yaa.

    YanıtlaSil
  4. genco erkal okuyan biricik yaaa.

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;