20 Ekim 2015 Salı

konuşup gideceğim

görselin konuyla hiç alakası yok, sadece adam çok karizmatik diye...
Bu aralar güzel şarkılar dinlemek, güzel filmler izlemek ve güzel kitaplar okumak dışında hiçbir şey yapmıyorum. Okul bitecek, ne olacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Galiba biyolojiyi kapsayan bir kariyer düşünmüyorum DA DA DAAAA! 

En iç açıcı dersim hâlâ izleyici etiği. Ruh halim yine bir tuhaf. Çok güvensiz, çok huzursuz ve çok malım. Yine 15 yaşındaki kızları kıskanıyorum, kendimle kesinlikle barışık değilim ve doktora gitmeme kararımı çok sarsan bir şey oldu: Yaklaşık iki yıldır konuştuğum, yüz yüze de görüştüğüm bir insanın gerçekliğinden şüphe ettim. Çok küçük bir andı gerçi ama bu gerçeklikten sapışlar beni çok dehşete düşürüyor. Dün Miray'a da söylediğim gibi, işerken gerçeküstü hissetmek bir yere kadar da ne demek Koray gerçek mi amk?!

Okuldaki psikoloji servisine gittim beni okuldaki psikiyatra yönlendirdiler. İsmail Bey. Randevuma gitmedim çünkü İsmail Bey korkunç bir insan. Ama Miray çok ciddi olmayabileceğini düşünüyor bu durumun, o benim canım. 

Bütün bunların dışında, anlatacak hiçbir şeyim yokmuş. Aslında çok şey var ama hiçbir şey yok. Ne diyeyim?

4 yorum:

  1. "Okuldaki psikoloji servisine gittim beni okuldaki psikiyatra yönlendirdiler."
    CESSIE! HAHAHA!
    Gülmemem gereken bir durum ama öyle öyle öyle öyle empati kurabildim ki seninle!
    Gerçekten trajikomik... :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır adamla bi geçmişimiz var birde üç seanslık falan. Kendisini "ama merak etmeyin intihar etmem" diye rahatlatmaya çalışmıştım -çünkü ihtiyacı var gibi duruyordu- ve inanılmaz kinayeli bi "inşallah" yanıtıyla karşılaşmıştım. Çok moral yükseltici bi adamdır evlerden ırak...
      Komik cidden :D

      Sil
  2. ama bak kötü hissedersen git ya. yani ilaç almıyom demiştin ya ondan diyom. sağlığın bozulmasın ama olur mu.

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;