21 Ocak 2016 Perşembe

çeşitli şeyler


az önce tartıldım ama tartı 61'i mi 62'yi mi gösteriyor anlayamadım. 61,5 diyeceğim. gerçekten biraz kilo vermişim. ama bu hızla yemeye devam edersem ankara'ya 483275832 kilo olarak döneceğim.

stalkerlığım yine atakata ve yarabbim bu ne kadar zavallı bir şey. üç beş saattir de kendimi darlıyorum bu da en az stalkerlık kadar zavallı bir şey.

dün esin'le görüşmeye gittim. doğum izninden dönmüş. yeryüzünde gördüğüm en sakin ve aklı başında anne olabilir. içindeki annelik geni -annelerimizi normal birer kadın olmaktan çıkarıp canavara dönüştüren genden bahsediyorum- ya ortaya çıkmamış, ya da aslında öyle bir gen olmak zorunda değil. bu durum bana çocuk doğurmak konusunda umut verdi, buradan mina'ya sesleniyorum: mina, bak sandığımız gibi olmak zorunda değilmiş.

esin'in whatsapp profilinde çocuğunun fotoğrafı değil kendi fotoğrafı var diyorum ve bu bahsi kapatıyorum. bence siz anladınız.

gece kısmetse olur izlerken sızıp kaldım. bir yandan programı dinlemeye devam ederken bir yandan da uyudum ve bunu nasıl yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok. dört gibi uyandım, bir düşünce üşüşmesinin ardından bir önceki saçmalığı yazdım. sonra da film izledim. şimdi de yine kısmetse olur izliyorum. yurdum insanın içler acısı halini fena halde ortaya koyan programlardan biri. bu bahsi de kapatıyorum.

esin'le olan görüşmem, bu güne kadar yaptığımız en yoğun görüşmeydi galiba. kimseye söylememiş olduğum bir takım şeyleri yüksek sesle dile getirmek ve yine ve yine kendimle ilgili görmek istemediğim şeylerle yüzleşmek beni çok yordu. eve dönerken çok dalgındım. otobüste inmem gereken durağı kaçırdım çünkü ayağa kalkarken çantamı kucağımdan düşürdüm ve içindekiler etrafa saçıldı. bu dalgınlıkla bir arabanın altında kalma ihtimalim zaten yüksekti, normalde bile ne kadar dikkatsiz olduğumu düşünürseniz, bu yüzden ihtimalleri düşürebildiğim kadar düşürmek adına cep telefonumu usulca cebime koydum.

esin ilaç kullanma konusunda tekrar düşünmemi istedi. o işi ankara'ya dönüşüme bıraktım çünkü orada uğur bey'le devam edeceğim ve şimdi esin'le bir tedaviye başlamak anlamsız. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor vallahi kime kulak versem şaşırdım. bu yüzden mina'ya kulak vereceğim ve sanırım az sonra ona yazacağım. bütün bunlar dışında, yatağımda yaşamaya devam ediyorum.


10 yorum:

  1. Anlat anlat. Yatmadan yaz bekliyorum. Ben daha hiç yatmadım Cessie. Benim çocuğum olsa her yere fotoğrafını asarım açıkçası, yalan söylemeyim. Ama olmayacağı için de sorun yok. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay yok şimdi yazamam :D
      Belli olmaz çocuk şeysi de yahu, enseyi karartma hemen

      Sil
    2. Benim biyolojik olarak doğurmaya evrilmem dışında, gelecekten bir umut görmüyorum Cessie. :D

      Sil
    3. ya da para karşılığında bi kadına doğurtabilirsin.
      miktarda anlaşırsak ben doğururum :P

      Sil
    4. Bu kötülüğü sana yapamam ya. :D TR'de bu işler nasıl işliyor bilmiyorum. Bu arada şaka diye başladık ama ben çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum. Biraz araştırdım kadınlar tek başına 30 yaşından büyükse çocuk evlat edenebiliyor ama erkekler edinemiyor. :(

      Sil
    5. Ben de hiç bilmiyorum. Sanırım çocuk doğurmaya da çok korkuyorum zaten.

      Sil
  2. Nasıl ama yani? Instagram'da adımı "Osman'ın_Annesi <3" diye değiştirmeyecek miyim, küçük Osman'ın kafası kel mi? Osman'a çok üşeniyorum, ayı gibi kar yağıyor buraya.
    Bana yaz çünkü ben sana bi türlü yazamadım, bi makale okuyorum şimdi, bitirince başlıycam sana bi mektup. Yani o kadar saçma ki makaleler var, döşemeciye gitmesi gereken koltuklar var, babam geldi ve gitti, evde asla yemek olmuyor, kar yağdıkça sinirlerim bozuluyor. Belki de Jeff Buckley dinlediğim için bozuluyordur, bilemiyorum.
    İşte Benim Stilim'e olan ilgimi kaybettim, Kısmetse Olur'a mı yapışsam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu soracaktım. Yazarsan eğer, Ankara'ya gönder çünkü ufaktan oraya kaçacağım artık :D
      Kısmetse Olur'a bir bakabilirsin. Yeryüzünün en korkunç programlarından biri. İşte Benim Stilim ile kapışır.

      Sil
  3. Merhabalar:) Blogumda çekiliş düzenledim, seni de beklerim..
    geleceginpatronu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;