16 Şubat 2016 Salı

BİPOLAR QEYFS KIPS

merhaba canım arkadaşlarım, takipçilerim, artık ismi her ne ise. okur falan demeyi sevmiyorum, ne yazıyorum ki sonuçta insanlara canım okurum diye hitap edeyim. takipçi de demeyi sevmiyorum zira takip edilecek bir yanım da yok. bence hepimiz arkadaşız, sizce?

bu gün annemle beraber uğur bey'i görmeye gittik. tam tahmin ettiğimiz gibi (ebru'yla tahmin ettiğimiz gibi) son olan bitenden sonra (son olan biteni mina ve yeşim dışında buralardan kimse pek bilmiyor galiba) bipolar olduğuma iyice inandı. "kesin mi şimdi?" dedim, "kesin gibi" dedi. ruh halimin gün içinde bile şu grafikteki gibi olduğunu kabul ediyorum:
ama bu meseleyi çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum. hepimizin üzgün ve neşeli olduğu zamanlar olur, olmaz mı? hem ben seviyorum böyle kendimi, hem artık iyiyim. annem olayı abartmasa kimseye gitmezdim çünkü ne gerek var?

bütün bunların ışığında, yeni bir doktor arıyorum. var mı bildiğiniz duyduğunuz güvenilir biri? bi' de nolur çok para almasın.

annemle de konuştular. anneme olan bitenin kimsenin suçu olmadığını söyledi. benim bir akıl hastalığım ya da kişilik bozukluğum yokmuş. yaptığım hiçbir şeyi dikkat çekmek için ya da şımarıklıktan yapmıyormuşum -ki bunu ben de söylüyorum zaten. "neden böyle yaptın?" sorusunun hiçbir şekilde yanıtı olmayışını anlayabiliyor en azından, anneme de anlatmaya çalıştı. ama neden böyle yaptın sorusunu ısrarla sormaya devam ediyor annem.

"cessie size anlatmıştır" dedi, "olmayacak işler yapıyor. bunları tekrar tekrar yapması gibi bir ihtimal var mı?" uğur bey böyle bir ihtimalin her zaman olduğunu söyledi. tabi işte oramı buramı kesmemden ölmeye kalkışmamdan falan bahsediyorlar. "bunun olmayacağının garantisini ben size veremem" dedi "cessie de veremez." *ne kadar umutlu konuşmuş hakkımda yarabbim*

her ne ise. esin'e fikrini soran bir mesaj attım. bu gün görüşmemiz sırasında iki şey öğrendim, sizle de paylaşmak istiyorum:

1- esrar, normal zihinlerde bile zaman zaman yoğun bir kaygı, gerginlik yaratabiliyormuş. kullanıyorsanız ve böyle şeyler yaşarsanız paniklemeyin yani. biz kullanmıyoruz ama olsun, siz bilin yine de.

2- adana'da bir gece uykumdan aniden uyandım ve gözümün önüne 598385843 fotoğraf karesi üşüştü. (bunu daha iyi anlatmanın yolunu bilmiyorum.) aynı zamanda da sarsıldığımı hissediyordum, ama sarsılmıyordum. deprem oluyormuş gibiydi ama deprem olmuyordu, ben de titriyor değildim. neyse buna çok takmadım geçmesini bekleyip uyumaya devam ettim ama hazır gitmişken paylaşmak istedim onunla bu deneyimi. bana" hatırlamasan da muhtemelen o sırada tatsız bir rüya görüyordun ve birden uyanmış olsan da rüyadaki rolünü sürdürmüş bulundun" dedi. böyle şeyler insanlara olabiliyormuş. bazıları çok panikliyormuş ve bu yoğun panik kalp atışlarını hızlandırıyormuş falan filan ve sonuç panik atak krizi. ama çok üzerinde durulası bir şey değilmiş herkese olabilirmiş galiba. başına yine gelebilir, yine sakin kal dedi. sizin de başınıza gelirse aklımı kaçırdım ya da oha ölüyorum diye paniklemeyin. ben ilginç ve heyecan verici bulmuştum gerçi, umarım yine başıma gelir hehe.

yani söyleyeceklerim bu kadar, kısa günün havadisleri.
ilaçlarımı kullanmayacağım!

7 yorum:

  1. Bana ne olduğunu anlatan bir mesaj yazmalısın!

    YanıtlaSil
  2. iyi oldu bunları öğrenmem, ben korkudan ölürdüm heralde, hatta bi de sevinirdim ohh ölüyorum sonunda diye nfnkdnvm

    YanıtlaSil
  3. ha söylemeyi unuttum, hitap konusunda bende bugün yazarken düşündüm kararsız kaldım, en son takipçilerim dedim sonra baktım sen böyle demişsin hak verdim bende arkadaşlarım dedim :D

    YanıtlaSil
  4. peki yaşam tarzını değişmeyi denesen; en azından öyle bir fırsatın var mı acaba... Sonuçta stabilitemizi bozan etrafımızda bulunan sevdiklerimiz için ödün vermeye çalışırken bizi mutlu eden şeylerin aynı zamanda üzmesi. Belki bu çıkarım üstünden bişeyler yapma şansın vardır.Gerçi yine de takma kafaya hiçbir şeyi (=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes farklı bir öneriyle geliyor, tabii hepsini dikkate alıyorum. Değiştiremiyorum yaşam tarzımı, faydası olabilir tabii değiştirmemin :)

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;