6 Şubat 2016 Cumartesi

size bir embesil derlemesi yaptım

aslında şu yazıyı yazarken yapacaktım ama üşenmiştim. 
şimdi son derece işsizim ve sıkılmış durumdayım
alın buyrun.





















36 yorum:

  1. Cinselliğin afrikasıdır Türkiye boşuna dememişler Cessie. İğreniyorum böyle seks düşkünü olup da kadınlara sulanan tiplerden. Nesilleri çabucak tükense keşke. -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Vişnecim bunlar işte anasının aslan oğlu, senin benim yaşlarımda, kimisi bizden biraz ufak Türk beylerimiz. Gerçi bazıları da sırf dalga geçmek için yapıyor, öyle olanlar denk gelirse "hadi memeni aç"ın ötesinde güzel müzik, edebiyat muhabbetleri falan yapabiliyorsun, hayret ediyorum.

      Sil
  2. sanırım memeli bir canlısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşününce son derece memesizim aslında.

      Sil
    2. sansürlediğiniz alıntılar var mı?

      Sil
    3. Yoo nadiren bir şeyleri sansürleme gereği duyarım.

      Sil
  3. Daha fazla okuyamadım. Hemen yoruma girmek istiyorum.
    Bence artık bu uygulamadan çıkma zamanın geldi cessie ama yine de sen bilirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkmayacağım tabiiki, ben niye çıkıyorum insan gibi sohbet etmeyi onlar öğrensin.

      Sil
  4. Artık bu konuda sinirlerimi daha fazla çirkefleştirmek istemiyorum. Cidden söyleyebilecek kelime bulamıyorum şu ağzımı kirletecek küfürler dışında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sinirli değilim can sıkıntısı hep

      Sil
  5. Bunların hepsi de seni bulmuş diyeceğim, ama sorun şu ki ülke bunlarla dolu ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu diyorum ya, komşunun çocuğu falan bunlardan biri olabilir.

      Sil
  6. bence böyle böyle normalleşeceğiz. Bu tür ağızları sevmiyorum, demek boş laf. Onu yazan sana ne yapabilir ki? rahatla ve ağzının payını ver. E mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şey yapabilir veya yapamaz, olay bu değil ki. Yo aslında bu konuda rahatım da. Benim dert ettiğim insanların sanal bir mecra oluşunu bahane ederek çirkinleşmesi. Kaldı ki sanal sekse de karşı değilim ben, memeye de değilim, şayet iki taraf da istekliyse. Ama ismimi bilmeyen bir adamın sütyen bedenimi sormaya cüret etmesine karşıyım mesela. Bunun normalleşmesini de kendi adıma istemiyorum.

      Sil
    2. adınızı bilmenin ne gibi bir çilingir özelliği olabilir?

      Sil
    3. Bence ne kastettiğimi anlamayacak kadar düz değilsiniz ama madem soruyorsunuz açıklayayım. İki insan arasında pek çok şey olabilir, iki insanın paylaştığı şey yalnızca cinsellik de olabilir. Ama her şeyin olduğu gibi bunun da bir usulü vardır. Tanıdığım, flört ettiğim ve benim de kendisine onunla ilgilendiğimi bilen bir adam -tabi yine bu kadar çirkin olmamak kaydıyla- bana benimle birlikte olmak istediğini söyleyebilir. Ben de o zaman bunu taciz olarak algılamam çok daha farklı olur durum. Size merhaba demeden penisinizin boyunu sorsam mesela bir cafede, bunu herhalde çok doğal karşılamazsınız. Dolayısıyla ben de karşılamıyorum.

      Sil
    4. Aa cümle de kuramamışım tekrar yazayım mı, bence yine de açık

      Sil
    5. Tek dileğim kadınlar da bu kadar cesur olsun. Daha düzgün filan değil. Düzgün neyse...

      Sil
  7. üzerime alınmazdım ve nedne bunu sorduğunu düşünürdüm. En azından bunu anlamka için sorular sorardım? Bu ilginç gelirdi bana... Hep gelmiştir. Oradan görnen farklı olabilir. Bence burada hazırlıklı olmak ve bir başka boyuta taşımak lazım. Penis boyunu değil de boxer ölçüsünü soran bir kadın ilgi mi çekerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsedilen benim sütyenimse ve bu bana yöneltilen bir soruysa üzerime alınmam çok doğal. Tabii buradan, sanılabileceği gibi "pis sapık bana kafayı taktı" veya "ay çok güzelim peşimden eksilmiyorlar" gibi saçma bir kişiselleştirme yapmayacağımı da belirtmeliyim. Hemen her kadına benzer şeyler soruluyor söyleniyor, bunun farkındayım. Tabi siz böyle bir şeyi ilginç bulabilirsiniz ama sıklıkla karşılaştığınız ve ardından gelen muhabbeti tahmin edebildiğiniz bir şeye dönüştüğünde haliyle o kadar ilginç gelmiyor. Daha çok itici buluyor insan.

      Sil
    2. yanlış kişi yanlış zaman olur. yine de bunlar olduğu için sizin değilse de diğer yorumlardaki "klişelere" katılmıyorum. Bu kadar uzatılmasına da ne yazık yaşadığımız dönemin etkisi var. Cinsiyet bariyeri dil bariyeri bazen kamyonla dalbilir insan. Çok şevkatli bir dilden çok feci şeyler çıkabilir. Dil çok tanımlamaz aslında.

      Sil
    3. Böyle düşünmüyorum. Aslında evet yanlış kişi yanlış zaman olayına katılıyorum, doğru kişi doğru zamanda kaba bir üslupla da ifade etse kendisini, çekici bulunabilir. Ama bu densizlik başka hiçbir şey değil. İnsan ilişkilerinde her zaman belirli sınırlar olduğunu düşünürüm, sadece toplum kurallarından bahsetmiyorum. Bizim kişisel olarak belirlediğimiz sınırlardan da bahsediyorum. Açık sözlülükle densizliği ayırmak gerekir bence. Hatta bilgisayar başında oturuyoruz diye kişiliğimizden sıyrılabildiğimizi de düşünmemek gerekir. Dil önemlidir iletişimde, çok tanımlamadığını kabul etsek bile fikir verir. Sözcüklerin de önemli olduğunu düşünürüm hep, kelime seçimlerimiz de, beden dilimiz gibi, duygularımızla ilgili ip ucu verebilir bence.

      Sil
    4. klişe insanlarla zaman harcamak isterseniz ne yapardınız?

      Sil
    5. Aşk acılarını dinlerdim, öyle yapıyorum.

      Sil
    6. çöplüktür orası hikayeler de benzer. Dili arıyorsunuz seçmleisiniz. Aşkı mı arıyorsunuz?

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok değil, ama karşıma çıkarsa hayır demem herhalde.

      Sil
  9. anlamadım ben viskili nutellalı napcakmış be o?

    YanıtlaSil
  10. bir şeyleri normalleştirmek ya da hadsizlik yapan insanlara çanak tutmak istemiyorum ama ben bu şekilde 'teklif' klasmanında sayılabilecek seks taleplerini normal buluyorum. belki pratik hayatta bu tekliflerin olumlu sonuç alması imkansız ama sanal ortamlarda bu resmen bir racona dönüşmüş. kadınlar bu teklifleri normal bulup olumlu cevap veriyor ve tahminimizden çok daha fazlası bunu yapıyor. ne zaman işin içine ısrar/ tehdit/ zorlama giriyor o zaman evet taciz var diyorum. kesinlikle şuna da katılıyorum; 'bunlara maruz kalmak istemiyorsan buralarda takılma' bu söylemin tecavüze uğramak istemiyorsan sokağa o saatte çıkma'dan hiç farkı yok. hayır istemiyorum cevabına teşekkür edebilen, cevap verilmediğinde iyi günler dileyebilen profile de fitim şu an. Muhtemelen benim burada ileri sürdüğüm fikirlerimin bir ya da birden fazla noktada haklı eleştirisi yapılacaktır ama nedense facebook üzerinden grup seks teklifinde bulunan ve kırmızı bornozu üzerinde kahvesi elinde kendisini karalayanları küçümseyen yazar bey hakkında da bunları düşünmüştüm ben. bir sonuç cümlesi/cümleciği bulamadım ve bu beni strese soktu. gidiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanında meme açan kızlar hakkında da yazı yazmıştım. O da biraz yanlış anlaşılmıştı aslında. Meme açan kız derken ötekileştirmek ve küçümsemek için söylemiyorum. Nihayetinde ben de zaman zaman memesini açan bir kızım. Her ne ise. Evet teklif klasmanında sayılabilecek seks taleplerini ben de normal buluyorum. Ama şişme bebek değil de insan yerine konmak da isteyebilirim. Bir sohbet pekala "merhaba" ile de başlayabilir "memelerin çok güzel arasına sokayım mı ohh" yerine. Zaten ben insanlar sanal seks yapmasın, gerçek seks yapmasın derdinde de değilim. İsteyen tabiiki yapsın, neden yapmasın, bunun tasası da bana düşmedi. Bunu şuna benzetiyorum aslında Mirage, geç bir saatte etekle dışarı çıktın diye öküz gibi bakmaları mesela, ıslık çalmaları veyahut laf atmaları ne kadar rahatsız ediciyse bence bu da öyle. Daha önceki yorumlarda da dediğim gibi, kişi birini beğenebilir, onunla sadece cinsel anlamda herhangi bir şey yaşamak isteyebilir, bunu açıkça ifade edebilir de. Ama bu üslup, bu biçim bana hep çok çirkin ve yanlış geldi.

      Sil
  11. cessie beni hatırladın mı, zamanın başlangıcında blog yazardım bende vhvjbjnv cidden iki yılı geçmiş ben son yazımı yazalı :( çok güzel bi post olmuş, erkeklerin büyüklüğüyle övündükleri ufacık penislerinden bile küçük olan beyinleriyle ne kadar da düşünemediklerini göstermiş bize, ellerine sağlık canım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiiki hatırlıyorum. Beyleri falan boşver, sen döndün mü buralara?

      Sil
  12. Ay böyle bir derleme ben çok yapmak isterdim bizim ortamlar için ama yeteri kadar anonim değilim. Şu an çok üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay eminim çok ilginç şeyler çıkardı ahah :D

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;