21 Nisan 2016 Perşembe

Saçaklıaanım Şalanjı 6-7-8-9-10

Şalanja dörder beşer devam ediyorum, bu kez sorularla kavga etmeyeceğimi uyuyorum. Yine yeni uyandım arkadaşlar, muvaffak olamayabilirim ama deneyeceğim. Şimdi, başlıyorum.

Altıncı soru: Evcil hayvan olarak ne beslemek isterdiniz?
Biz evcil hayvan olarak hamster beslemenin iyi bir fikir olabileceğini düşündük ve fakat büyük bir hezimete uğradık. Bıçkın Gölge'nin umurunda bile değiliz. Bir sevgi, efendime söyleyeyim bir kardeşlik paydasında asla buluşamıyoruz. O daha çok şöyle faaliyetler içerisinde;
Ama birlikte yaşamayı öğrendik. Sonunda Mert'i ikna edip koca büyük bir kafes alınca Bıçkın'a, sorunlarımız büyük ölçüde çözüldü. Ben Mert'i ikna edene kadar minik kafesinden kaçıp bir süre ocağın altında, bir süre koltuğun altındaki sandıkta, bir süre damacanada yaşamaya çalıştı. Dolayısıyla ideal evcil hayvanım fare değilmiş.

Galiba ben de kedi insanıyım çünkü köpekler çok şapşal ve her zaman çocuklar. O kuyruklar hep sallanıyor, hep bir oyun oynama isteği. Kediler öyle değil.Onlar cool. Sizin hayatınız var bir de onun kendi hayatı. O isterse dahil olabiliyorsunuz ancak, sonra köşesine çekilip sizi rahat bırakmayı biliyor. Miller öyleydi en azından. Sanırım kedi beslemek isterdim.

Yedinci soru: Yatarken ne giyersiniz?
Seksi dantelli gecelik, babydoll falan demeyi çok isterdim ama şort ve tişört giyiyorum. Kışın da kalın sevimsiz pijamalar, dizleri potluk yapıyor ikinci gün, deliriyorum falan.

Sekizinci soru: Sizi gülümseten bir şeyleri bizimle paylaşır mısınız?
Düşünüyorum düşünüyorum, bulamadım pek bir şey. Son zamanlarda beni sanırım şu küçük kız gülümsetiyor: burası ve burası. 

Dokuzuncu soru: Hangi alanda iyi olmak isterdiniz?
Vallahi hiçbir şey yapamadığım şu günlerde, herhangi bir alanda iyi olmak isterdim. Hani iyi olduğum bir şey olsun da ne olursa olsun. Ama özellikle müzik konusunda iyi olmak isterdim. Fakat değilim. Sesim çok güzel olsun isterdim. Fakat değil. Ama bu şarkı söylemeye engel mi? Tabiiki de değil!

Onuncu Soru: Bize biraz güçlü yönlerinizden bahsedebilir misiniz?
Ortada ciddi bir şeyler yokken kendimi oradan oraya atsam da, ciddi mevzularda inanılmaz sakin ve soğukkanlı kalabiliyormuşum onu fark ettim. Bir de bir iş yapmaya karar verdiysem o işi tamamlamak için her türlü ekiple çalışabilirim, her ortama uyum sağlayabilirim, gerekirse ruhumu şeytana satabilirim.

Nasıl? Daha barışçıl oldu sanki bu kez. Bu gün Uğur Bey'e gideceğim, görüşmediğimiz süre içinde bir kez evden kaçmaya bir kez de perdeyi yakmaya yeltendiğimi anlatacağım. Son iki gündür çok iyiyim, sizi seviyorum <3

2 yorum:

  1. "Sesim çok güzel olsun isterdim. Fakat değil. Ama bu şarkı söylemeye engel mi? Tabiiki de değil!"

    İşte bu!:)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;