26 Eylül 2016 Pazartesi

ben geldiiiim

tatil bitti çocuklar. gerçi tatilden çok, yoğun bi çalışma temposuydu benim için. geriye de çeşitli güzel anılar, çeşitli güzel fotoğraflar kaldı. en akşamdan kalmalısını burada paylaşıyorum:
yanımdaki cansu. cansu aynı zamanda yeni ev arkadaşımız. hızlı ve sürprizlerle dolu bir yazdı, yordu ama yorduğu kadar da kazandırdı herhalde. o kadar çok insanla tanıştım o kadar çok şeye koşturdum ki hangi birini anlatabilirim bilmiyorum, o yüzden hiçbirini anlatmayacağım.

işler hafifleyince olimposa gittik. olimposta öpüşmeye kararlıydım arkadaşlar, olimposa giderken cansu'nun da evi vardı. sevdiğim bey bana şuursuz şuursuz konuşunca öpüşemedim. ev arkadaşı şuursuz şuursuz konuşunca cansu evinden oldu. onu bir öpücük karşılığında gvjfdhkjgfd şaka şaka. yok öyle bi' şey, kaderin bu salak tesadüflerine kayıtsız kalamadık ve cansu'yu bize taşımaya karar verdik.

olimpos tatili karmaşıktı, güzeldi, olaylıydı. olaysız günümüz de yoktu zaten. bilmiyorum. hayat yine fazlasıyla karışık. artık yıl olduğum için, ders kaydı için para ödemem gerekiyomuş, son ödeme tarihi üç gün öncesiymiş falan fdjkfd. NE YANİ ŞİMDİ BENİ OKULA İSTEMİYORLAR MI dedim. ZATEN BEN DE OKULU İSTEMİYORUM.

fethiye'de bi' denizcilik kursuyla konuştum çocuklar. biraz para kazanıp fethiye'ye çökeceğim sonra da açık denizler benimdir, galiba öyle yani. kimse ciddiye almadı ama ben çok kararlıyım. şu vakte kadar kafama koyduğum her şeyi de yaptım. hayata dair ilginçli fikirlerim var... "senden haber almadaaağn nasıl çıkarığm yollaraaağ" diye yanlış insanlardan gelmeyecek haberler bekleye bekleye üç beş senemi çarçur ettim. doğru sorulara verilen yanlış cevaplar var, bi de çok doğru sorulara verilemeyen cevaplar falan ama insanlar hep yanlış diyeceğim dilim varmıyor. var var çözemediğim bir lanet var ama çok da umurumda değil artık. aylardır insanlara "aym veytin' hiiiir" diyorum ama gelen giden yok. hayat geçiyor ben bekliyorum falan, beklemeyeceğim artık. seyircisiz oynamayı sevmiyorum falan ama beklemekten de yıldım. dünya koca bir panayır yeri ben en yakın arkadaşım evden kaçmayı başaramadı diye apartman merdivenlerine oturmuş sesleri dinliyorum sanki. halbuki her şeyi geride bırakabilmek de gerekir, hayatı kaçırmamak için. böyle şeyler.

cansu'yla güzel planlarımız var, derslere devam zorunluluğum yok. iş arıyorum. iş bulacağım. belki bir minik interrail olabilir sömestrde... sonra yine çalışıp para biriktireceğim. çizime eğilebilirsek eğer belki dövme yapmayı neyin öğrenirim.

hep hayatımın aşkını bulmak falan istemiştim, buldum herhalde hayatımın aşkını. HAYATIMIN AŞKINI BULDUM KARŞILIKSIZ ÇIKTI HADİ BAKALIM. demek ki bizi eylemsizliğimizden kurtarmak için de bu gerekliymiş, gördünüz mü? ne beklenen birileri kaldı ne prangalar, bütün dünyayı yakıp marsta sigaramı tüttürebilirim artık.

üç aydır aynı adamı anlatıyorum, siktir et'ler havada uçuşuyor. işte yine yanlış yorumlamıyorsam bir şeyleri, benim 17 senelik çığlıklarım falan kâr etmedi de adamın bitmek bilmez sessizliği kafesleri sınırları bi' şeyleri sikip atmama yetti. buna değmiyorsa neye değerdi bilmiyorum, başka kimi sevecektik de kim için sürünecektik ki? öyle aman aman bir sürünmüşlüğümüz, acı çekmişliğimiz de yok o da ayrı bir konu.

böyle mevzular. gelir gelmez gördüm yeni şalanj varmış, ona salça olacağım. canım zihin başlatmış. sizi mutlu eden bir şarkı, diyor... ilk soru en zoruymuş... beni mutlu eden bir şarkı, hım... düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum....

bütün yaz dinledik. beni en mutlu eden, en sevdiğim şarkı diyemedim ama aklıma ilk bu geliyor. zeytin'i şöylece bırakıyorum...

onun dışında son bir kaç gündür sardım, manyak gibi dinliyorum, yeryüzünün de en tatlı gruplarından biri bence CAMEL. onu da şöyle bırakıyorum.

çok özlemişim buraları. çok konuştum, susuyorum biraz, sizlere dadanıyorum çocuklar. siz de bana ses verin.

8 yorum:

  1. Böyle ansızın dönüşler güzel oluyor bence :D Tam yorumlara bakarken feedime senin yazın düştü, yorumları bıraktım geldim.

    Olimposu özlüyorum. Bir yaz fırsat bulup gitmem lazım. Denizde yaşamak çok isterdim. Hiç burjuva düşlerim yok bundan başka. Elime para geçse bir tekne veya gücüm yeterse ufak bir yatımsı alıp oraya taşınmak isterdim. Hem insanlardan da uzak, mis. Kafa dinlerdim teknemde. Ama şu halimle taka alabilsem öpüp başıma koyucam. Neyse.

    Interrail yaparsın umarım, harika ! :) Şimdiden senin yerine heyecanlandım. Yolda olmak gibisi yok. Şarkıcıları kıskanıyorum. Morrissey mesela. Adam sürekli dünyayı geziyor. G.Amerika'sı Asya'sı bilmemnesi dolanıyor. Tren yolculuğunu ayrı severim. Denizden sonraki favorim.

    Camel seven bir arkadaşım var onun kulaklarını çınlattım şimdi şarkıyla :)) Meydan okumada olmana sevindim. Tekrardan hoşgeldin.

    Gene uzattım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki geldin ay :D ben de tam şu an Mina'ya dadanmıştım :D Çocukluk hayalimdi bu benim, hep imkansız görünmüştü gözüme, şimdi görünmüyor. Ben de heyecanlıyım, Ankara'ya gelince kasvet ve eylemsizlik içinde boğulmazsam bir sürü şey yapılabilir meheh.

      hoşbuldum <3

      Sil
  2. cessie balığımın tatlılığı <3 gel gel :)

    YanıtlaSil
  3. Ay hoşgeldin! :)
    Karşılıksızsa eğer, hayatının aşkı değildir o.
    Öptüm.
    Mina.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ben de kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum :D dünyaları patlatasım geldiğine göre en azından aşktır artık heralde, bilemiyorum. <3

      Sil
  4. Cessieeee ! hoşgeldin..:) kıkırdayarak okudum dönüş yazınıııı ! :)

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;