26 Ekim 2016 Çarşamba

ay ben bıktım, ay yeter!

bu gün kendimi yataktan zorla "kazıdım". proje bilmem nesi seçmeli dersine gitmem gerekiyordu ve fakat ben iki haftadır gitmiyordum. yarın deneysel biyökimya labına gideceğim, ona da iki haftadır gitmiyorum... cansu'nun ve selcan'ın yoğun çabaları olmasaydı bu gün de yataktan çıkmaya muvaffak olamayacaktım herhalde. yine de insanlarla konuşurken "iyiyim, gayet iyiyim yea"lar havada uçuşuyor. 

bu yaz kampa bir ay kalma niyetiyle gittim, giderken de her şeyin götümde patlayacağından emindim. böyle şeyler olmasını beklemiyordum, zincirleme bir şekilde, hayatıma giren güzel insanlar ve onlar sayesinde hayatıma giren başka güzel insanlar falan -yazar burada senden bahsediyor selcan bebeğim ;)-... 

sonuç şöyle şeyler. 
biz iyiyiz, daha da iyi oluruz. biz zaten hep güçlüyüz. işte, biz bir ekibiz. 

aidiyet hissi en minimum dozda bile iyi bir şey-miş. 
hiç değilse, biz bir ekibiz yani. 

bütün bunlar dışında, evde bira içip makarna yiyoruz. 

bu akşam metroya girerken fatih görmüş beni, tuttu kolumdan çekti. önce göremedim yüzünü aklım çıktı. kendisi bana sarıldığında benim elim ayağım titriyordu gkdfjkgfd. artık, şişmansın şişmansın diye beynimi yemenin vicdan azabı mı, dün attığım "artık lütfen bana ender'den bahsetmeyin gerçekten"li ses kaydında sesim nasıl çıkmışsa onun getirdiği acıma duygusu mu yoksa özlenen küçük kardeşi şımartma dürtüsü mü bilmiyorum, KİLO VERMİŞSİN dedi. of o da bir abi mesela hayatıma 21 yaşında giren. dünyanın en keko abisi, en piç abisi falan kendisine de hep söylüyorum ama iyi ki var. bir de güçlü birilerine kocaman sarılmak, güzel bir şey, güç veren bir şey. 

bir şey daha, yanılmadık çocuklar. biz hiç yanılmamışız zaten, aslında yanılmamışız. dönüp bakınca neyden pişman olduk ki?

3 yorum:

  1. yaz kampı fotolarına bakıyodum instada, ilaçların ve sağlığın nasıl yaa,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyiyim kendimi öldürme girişimlerinde bulunmuyorum. Yaşamayı ve ağaçları deli gibi sevdiğim bir dönemdeyim.

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;