9 Ekim 2016 Pazar

SELAM YİNE SALAK ERGEN İŞLER PEŞİNDEYİM

bad decisions make good stories demek... hım... yani, umarım öyledir zira son zamanlarda sürekli kötü kararlar alıyorum...

çarşamba günü "ya ben aşk acısı çekiyorum burada ama sarhoş olmuyoruz, bir olmazsa olmazı bir klasiği yerine getirmeliyiz, hadi içeliiim" diye mızırdanıp eve bira ve rakı soktum. sonra oturduk cansu'yla içtik onları ve işte durmaksızın konuştum galiba. çok "aşk acısı çekiyorum" temalı bi' gece olmadı aslında. hım, dünyayı değiştirme isteğimden ve bir gün bunu başaracağımdan falan söz ettim, kamptan bahsettik, sevdiğim beyden de biraz bahsettik eveth.

ertesi gün cansu mucizevi bir şekilde beni sekizde uyandırmayı başardı ve okula gittim. parazitoloji dersine girdikten sonra "benim burada ne işim var ya gideceğim ben" moduna geçtim zaten ve deneysel biyokimya dersi başlamadan beni okuldan kaçıracak bir bahane aramaya başladım.

önce ebru'yu aradım, akşam altıdan önce buluşamayacağımızı söyledi. akşam altıda buluşmanın bana ne hayrı var anasını satayım yani... sonra ben de tinderda konuştuğum oğlanlardan birine mesaj attım "hadi gel buluşalım ben derse girmek istemiyorum" diye... o da salladı beni, ben de yine tinder'da tanıştığım başka bir oğlana, onur'a mesaj attım çocuklar. "yeni uyandım hazırlanıp çıkayım" dedi, o hazırlanana kadar ders saati geldi falan fkdjsfkl. sonuçta hem dersten kaçamamış hem de birine durduk yere bir buluşma sözü vermiş oldum... neyse dedim, önce onunla buluşuruz, sonra ben iş görüşmesine giderim. ama öyle olmadı tabii ki of dkjshkda.

onur'la buluştuk ve bir yere çöktük ve muhabbet edip bira içmeye başladık. sonra sanırım flört etmeye başladık... sonra kendimi oğlanla öpüşürken buldum. keşke öteki oğlanla buluşsaydım, onunla kesin öpüşmezdim... ayrıca çocuk yavuz çetin'i andırıyor ben ne yapabilirim yani, yavuz çetin'i çok severim...

ondan sonra ebru aradı, onunla görüşmem gerekti, iş görüşmesine de gidemedim o da götümde patladı...

her zamanki gibi çocuklar son derece dürüst davrandım aslında, yani çocuğa ben başka birine aşığım dedim. bu durumdan gocunmadığına göre onun da benimle takılmaktan başka bir amacı olamaz diye düşünüyorum. ama yine de bu işler çok sakat, biz güzel güzel flört edip el ele tutuşup arada öpüşürken niye sevişmiyoruz acaba diye düşünebilir, bundan daha kötü ve korkunç olasılıksa biz güzel güzel takılırken bana aşık olduğu fikrine kapılması olabilir. kimseyle sevişmek istemiyorum, kimsenin bana aşık olmasını da istemiyorum dolayısıyla şimdi ne yapacağım konusunda pek bir fikrim yok.

ayh insan ilişkilerinde birbirimize bir türlü açık olamıyoruz, ben sonra fazla açık oluyorum bu sefer de yılan kadın oluyorum, bilemedim. sonuç olarak onur'la da açık açık konuşacağım herhalde işler iyice sarpa sarmadan yoksa kendimi yine saçma sapan bir işin ortasında bulacağım...

belki de düşündükleri kadar iğrenç falanımdır gerçekten ne bileyim aman.

2 yorum:

  1. Çpüş öpüş sağlık olsun ne olacak. Ben de istanbuldayken açmıştım Tinder sonra antepe gelince kapattım çünkü antepte bir şey yok normal olarak. Sen niye çocuğa başkasına aşığım dedin ki, sadece takılmak istiyorum ciddi bir şey ler düşünmüyorum falan deseydin keşke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü ben malım ahahah. Ya ne biliym ben öyle söyleyiverdim :)

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;