15 Ekim 2016 Cumartesi

tebrikler çocuklar, sonunda beni büyüttünüz

sıla hep der ki, biz bu dünyadan değiliz, biz uzaylıyız ve normal insanlar bizi anlayamaz. normal nedir ve normal insan nedir hâlâ anlayabilmiş değilim ama ben de böyle hissediyorum, buralar benim mekanım değil ama neredeyse evim kadar benimsediğim ve üzerinde dolaşmaktan sonsuz keyif aldığım tek yer. nereye ait olduğumu bilmiyorum ve bu dünya üzerinde ait olduğum bir yer var mı onu da bilmiyorum ama sonuçta başka dünyaları da bilmiyorum ve bu yine de güzel, bu hiçbir yere ait olmayış, neredeyse her yere ait oluş gibi.

dün on bir buçukta okuldaydım, sevgili patronuma gittim ve beni çalıştırma konusunda şükürler olsun ki fikirleri değişmemiş. iki buçuk saat kadar falan sipariş hazırladım, mutfaktaki insanlarla muhabbet ettim, kasadaki kızla muhabbet ettim, patronla muhabbet ettim ve ilk deneyimimde biraz ne yapacağını bilemez halde olsam da fjhsdjfs toparladık galiba. iki buçuk saatlik çalışmamın sonunda bana 14 lira verdi ve bence bu hiç fena değil.

oradan çıkınca kızlarla oturmaya gittik, kahve içtik, bir şeyler yedik, muhabbet ettik. selcan falıma baktı ve sanırım hayatımda ilk kez biri için şunu söyleyebilirim: SON DERECE BAŞARILI. akşam dağcılık kulübünün tanışma toplantısına gittik. tek endişem "acaba koca götümü kaldırabilir miyim?" ama kaldırabilirsin diyorlar, bilemiyorum. azimliyim galiba bu konuda.

oradan çıkınca bir arkadaşımla buluştum, akşam onu alıp eve getirdim. işte biraz da öpüşelim, biraz da sevişelimli mevzular ve fakat ben istemiyorum sevişmek. bunu da söylüyorum ama beyler pes etmiyor çocuklar. sonra ben de bir deneyeyim bari diyorum ve sonuç hep hüsran oluyor, ilkokul arkadaşım mert vak'ası 2 fjsdfs. neyse sonuçta "ne kadar abartıyorsun, bir şey yok, biraz eğleneceğiz o kadar" gibi bir yanıt ve "ben yeterince eğlendim tatlı çocuk" gibi başka bir yanıt ve sonra ben kendimi sürtük gibi mi hissetmeliyim? bence etmemeliyim.

insanlara sarılmak, insanları öpmek falan, hoş şeyler bunlar. kendim bile fark etmediğim kadar üzgünüm herhalde, işte sevgi ve şefkate ihtiyacım var ve bunun sonu illa ki sekse bağlanmak zorunda değil? bu bozuk algılarla baş edemiyorum fkjdjgfd.

bir beyi daha pipisiyle baş başa bırakıp öteki odaya kaçmış olmanın tuhaflığıyla falan cebelleşiyorum diyeceğim, ama ne düşündüğümü ve hissettiğimi de tarif edemiyorum çünkü bence hiçbir şey o kadar tuhaf da değil. galiba bu konuda hissettiğim çok bir şey de yok.

işte eskiden olsa kırılırdım ve kızardım ve başka şeyler falan. her zamanki gibi sen gayet iyi niyetle bir şey yapıyorsun sonra bok çıkıyor vesaire ama yani o kadar anlıyorum ki, adam da hazır gelmişken biriyle de sevişeyim demiş, diyebiliyor insanlar böyle şeyler.

şimdi şu umursamazlıkla söylediğim bunca şeyi okumak tuhaf olmalı oysa ben ne çok şey hissederim, ne çok şey görürüm ve her şeyi nasıl da umursarım. oysa özel insanlar birbirlerinin gözlerine baktığında kalplerini falan görürler, hâlâ böyle şeylere inanıyorum. daha nelere nelere inanıyorum ama biz uzaylıyız işte, buraya ait değiliz ve bizi ancak bir başka uzaylı anlayabilir, bütünüyle de değil, bir noktaya kadar.
and maybe i'm too young to keep good love from going wrong
but tonight you're on my mind so you never know

2 yorum:

  1. İyi bari dur deyince duruyorlar. Bu da bir şey, ben ilişki beklentilerimi oraya kadar düşürdüm. Sen düşürme bari Cessie.
    Uzaylılar da bence kendilerini dünyaya ait hissetmiyorlar ama özledikleri kendilerini ait hissettikleri bir yerleri var. Bizim bence oyumuz da yok, şuyumuz da yok. Yok da yok yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duracak tabi parçalarım -.- galiba acı falan çekiyorum ben kendim de çok fark etmeden...

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;