12 Kasım 2016 Cumartesi

angara ay lav yu bat...


gerçekten olmuyor, olamıyor... aşırı eskimiş bir su borusu gibiyim, ne zaman nerede patlak vereceğim hiç belli olmuyor. okul yalan oldu, iş yalan oldu, iki gündür evde yatıyorum. umarım dağcılık da yalan olmamıştır zira dağa gideceğim, taşa işeyeceğim diye çok heyecanlıydım.

dün bir türlü uyanıp hazırlanıp evden çıkamadım. yakup'la konuştuk, akşam yedide buluşalım dedi, bakarız dedim ama sonra evden çıkmamaya karar verdim. cansular kızılay'daydı. onlara da "geri uyuyorum ben." diye mesaj attım. sonra selcan aradı gel diye. işte duşa falan girdim kendimi zorla dışarı attım.

ay yemin ediyorum dolmuşa binene kadar hap atmış gibiydim, ki hap atmıyorum çocuklar jfkgdl. yine müzik falan çok boyutlu, ağaçlar mağaçlar çok parlak... kabuslar hız kesmiyor... sonra işte muddy waters'a gittim, oradalarmış. bira içip birbirimize sorular sormaya başladık. ondan sonra oradan kalkıp eski-yeni'ye geçtik, eda'nın erkek arkadaşı (can) orada çalışıyor. hem o can'ı görmek istedi, hem bir bira da orada içeriz dedik.

işte kişisel sorunlarımız, aşk hayatlarımızdaki hezimetler falan derken bir ara iyiden iyiye çöktük. sevgili abiciğim fatih'i aradım ama adam tabii ki arazi. içimden "ben bu gece eve dönmem" demeye başlamıştım zaten, hocaya mesaj attım size geleyim mi diye, flört konseri varmış, oraya çağırdılar. "bak ender diye biriyle tanıştım koş gel" dedi te allam fkjsdhkfs. bitmiyor bitemiyor 150 yaşına geldiğimde de ender ender diye dalga geçecekler benimle fdklgfd. neyse. "oha fotoğraf atın bakayım" dedim, hoca fotoğraf attı. o esnada biz de kızlarla sokaklarda sürtmeye ve gece boyu çılgınlar gibi dans etmeye karar vermiştik. "yok, bu benim tanıdığım bir ender değil maalesef hocam, hiç şansınız yok gelmiyorum ben." dedim gkjdfklgd onu da öylece salladım.

cansu edalara gidip biraz dinlendi, biz oturmaya devam ettik. eda sigara alacağım diye çıkıp bir türlü dönmeyince can meraklandı, biz de biraz meraklandık aslında. neyse sonra cansu da geldi, yemek yedik bir şeyler içmeye devam ettik. modlar indi ve çıktı ayh çok tekinsiz ve dengesizdi bence gkjfdlgd. sonra alt kata indik ve tekno müziğin yurdum insanının danslarına kurban verilişine tanık olduk ve "biz burada yapamayacağız" diyerek oradan ayrıldık.

telwe'ye gittik. orada da çılgın bir grup vardı, ama gerçekten çılgın. yani yağlarını dalgalandırarak çılgınca dans ediyorlar, çılgınca birbirlerine kucak dansı yapıyorlar, insanlar eğleniyor falan ama siz bunları seyrederken gözleriniz kanıyor kgjdkflgd. "allah kahretmesin" dedim içimden "ankara ölmüş, ankara bitmiş. aklı başında olan hiç kimse ankara'da dans etmiyor!" artık müzik çok fazla gelmeye başladı, başım ağrıyor, sigara içmekten ciğerim söndü falan ama direniyoruz... direnemedik daha fazla, yukarı çıkıp oturduk... o sırada can'la eda tartıştı, hepimiz sıçışlara geçtik yine. baktık olacak gibi değil, geceyi toparlayamayacağız, bir taksi bulup eve döndük. selcan'ı da bize getirdik.

kahve içtik, cansu fal baktı. sanırım bir apaçi ile öpüşüyorum yakın gelecekte fkjdfkds çünkü bir o eksikti.

selcan bana mirket dedi *.* ben de ona sen minik bir kedisin dedim *.* hep beraber bizim odada uyuduk ve ben ancak uyanabildim.

böyle, tuhaf bir ankara gecesine daha imza attık yani anlayacağınız... olsun yine de güzeldi, kızları seviyorum, kızlar çok güzel. canım eda, ne yaptı acaba? öyle canı sıkkın bir halde bıraktık ki onu, hepimizin aklı onda kaldı. bir ara selcan'a sorayım konuşmuşlar mı diye.

ve buradan sevgilisiyle sorun yaşayan herkese sesleniyorum, ya allah sizin belanızı vermesin. birbirinizi bulmuşsunuz, güzel bir şey yakalamışsınız ottan çöpten mevzularla niye birbirinizi yıpratıyorsunuz siz yav?! hiç mi ibret almazsınız münafıklar!


4 yorum:

  1. Bloğuna direkt son yazıdan daldım. Bazı noktaları anlayamamış olsam da çok eğlendim okurken :D Şimdi biraz da önceki yazılarına bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten 22 senedir bilfiil kendi hayatımı yaşıyorum ama benim de anlayamadığım noktalar var :D Hoşgeldin, yorum da bırak bana <3

      Sil
  2. Maşallah pek bi hareketli gece olmuş;) Keyfin bol olsun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda sıklıkla böyle geceler yaşıyoruz, yoruldum biraz. Teşekkürler <3

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;