2 Aralık 2016 Cuma

yeni yıl mimi

sonunda oldu mu? yüzyıllarca sürmüş gibi gelen 2016 bitiyor mu gerçekten?! bu seneyi bana sorsanız, içimden "çöp" demek geçiyor ama demeyeceğim. güzel dostluklar, yeni arkadaşlar, biten arkadaşlıklar, çirkinlikler, çirkinlikler, çirkinlikler ve ağaçlar diyeceğim. ağaçlar her türlü çirkinliği kapatacak kadar güzel. Deep'te bir mim gördüm, iki satır yazayım bari dedim. bu yeni yıl yazısının olayı da bu yani.

1)Kimse mükemmel değildir ama yine de eksikleri düzeltmek mümkün. Huylu huyundan vazgeçmez mi dersin? Yoksa şu huyumu değiştirsem hiç fena olmaz mı? Nedir o huyun? 2017 için kendinde değiştirmek istediklerin neler?
evet, gerçekten kimse mükemmel değil. her üç güne bir muazzam saçma şeyler yapan biri olarak ben hiç değilim. huylu huyundan vazgeçebilir bence. vazgeçmek istediklerim var benim de. genel olarak şuursuz oluşumu değiştirmek istiyorum mesela. bu aralar herkesleri siktir edesim, dünyadan elimi eteğimi çekesim var, insanlara karşı bir parça sempatim kalmadı, bunun değişmesini istiyorum. bazı konularda hiçbir beklentim yok şu yalan dünyadan, onu da değiştireceğim. ya kısacası her türlü bok düşünceden kurtulmaya çalışacağım, affedemediğim insanları affetmeye çalışacağım, içimdeki öfkeyi de pozitif bir şeylere dönüştürmeye çalışacağım.

2)Meşhur Alaaddin'in Sihirli Lambası oldu ya kucağına düştü. Ve tabi ki 3 dilek hakkı verdi. Dikkatli düşün, klavyenden çıkan her cümleyi gerçeğe dönüştürebilir. Ne dilerdin?
alaaddin'in sihirli lambasına ihtiyacım yok. benim çok istediğim her şey, her zaman olur. ama 3 dilek hakkım olsa birini uhrevi bir şekilde biyökimyaya vakıf olmak uğrunda kullanabilirdim galiba. diğer ikisi konusunda çok fikrim yok. bu bipolarlı mevzuları çözmeyi dileyebilirdim çünkü yakında erkeğe dönüşeceğim ilaçlar yüzünden ve kadın olmayı seviyorum. başka da bir şey yok.

3)Şimdi gerçek hayata dönüyoruz, evin, çocukların, kendin, kedin.. için yeni yılda neler yapmak var aklında? Şimdiden düşünelim ki, yeni yıl kapıda hazırlıksız yakalanmayalım :)
hobiler hayat kurtarıyormuş, onu sonunda anladım gerçekten. dart işi bana iyi geliyor, haftada bir iki gün bir yerlere bir şeyler fırlatmak çok hoş bence. onun dışında, duvarımızda bir sürü resim var. resim üzerine eğilmek istiyorum galiba. bir de müzik var tabii. müzik konusunda feci yeteneksiz olduğumu bilsem de müziğe de ucundan bucağından dokunmak istiyorum. dağcılık yalan olmasın istiyorum çünkü DAĞ bu. bir de okulu bitirme niyetindeyim, umuyorum başarılı olurum.

4.Piyangodan büyük ikramiye çıksa hepimiz dünyayı gezeriz değil mi? Sen neler yapmak isterdin? Bir de şöyle düşün, o istediklerin için çok  para şart mı? Belki de değildir.
gerçekten bu soruya bir yanıtım yok. yani para konusunda tam bir geri zekalıyım. çok para harcıyorum çünkü parayla ilgili hiçbir şeyi idrak edemiyorum. sanki hiç bitmeyecek ama olmasa da olur bir şey gibi algılıyorum herhalde. büyük paralarda gözüm yok, büyük ikramiye bana çıksa da yine idrak edemezdim sanırım ne kadar param olduğunu.

5.Para para para. Para harcamadan da gerçekleştirebileceğin hayallerin vardır elbet. Haydi
onları da paylaş, bekliyoruz.
hımm, zaten söyledim, yapmak istediklerimin çoğu büyük paralarla alakalı şeyler değil. bir resim kursu falan bulsam tatlı olabilir ama çok da önemli değil, kendi kendime çizmeye devam edebilirim mesela. çok büyük hayallerim yok 2017 ile ilgili, ben ölmeyeyim, güzel insanlar ölmesin yeter. bu konu da zaten paradan tamamen bağımsız.

mimi benim okuduğum tayfa komple yapsa çok tatlı olabilir, istemiyorsanız da yapmayın ne bileyim. bu günlerde her yerde gorillaz dinliyoruz:


5 yorum:

  1. Sonundaaa! Uzun bir aradan sonra mim! Ay hemen yapim :*

    YanıtlaSil
  2. 2016'da yaşanan hiçbir güzellik olmadı. Üstüne kusulası bir yıldı. Mümkünse aralık hemen bitsin. Gorillaz listesi yaptıracaksın bana illa ki :p ^_ ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapsana bence harika bir fikir. Hatta Gorillazın hikayesini de anlat bence *.*

      Sil
  3. Ben dersten geçecek kadar vakıf olsam yeter gerçekten ama bana da imkansız geliyor Gökan. Gerçekten sağol ayrıca, çok moral verdin gkdjfkgfd.

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;