17 Ocak 2017 Salı

çeşitli sarhoşluklar ve sonik hanım şalanjı

Dün kendimi deli gibi sokağa attım, evde yatıp kitap okumayı planlamıştım. Ama sonra evde kendimi darlayacağıma dışarıda milleti darlarım dedim. Önce kızlarla sonra Ebru'yla buluştuk. Sanırım 10 bira falan içtim gece, yemin ediyorum böyle bir performans beklemiyordum kendimden. Ayrıca PARAM YOK AMK. Eski Yeni'ye çöküp Can'ın kafasını şişirdik. Sonra cehennemin öteki adı Toki Turkuaz'a döndük tabii. Takside iki üç kez sızdım uyandırıldım, eve geldikten sonra da i na nıl maz saçmalamışım. Cansu "Sarhoşluğun çok eğlenceliymiş Cessie" dedi. Sarhoşum ama bana sarhoş muamelesi yapmayın diye tutturmuşum, Ebru'yu zamanında ilgilendiğim beye memelerini açmadı diye darlamışım. Uyumayacağım, uykum yok dedikten üç saniye sonra sızmışım fksjdkfs. Neyse of kendime gelemedim zaten bu gün de.

Yarın Adana'ya geçiyorum hemi de otostoplan. Yine bir arkadaş buldum, bakalım başıma bir iş gelmez işalla. Ölürsem siz yine de asgari miktarda üzülün. Annemlerin haberi yok. Gerçi iki gün önce telefonda konuştuk ve hem anneme hem babama yol arkadaşı bulursam otostopla geleceğim dedim ama sanırım onlar bu gerçeğe yine gözlerini kapadılar. Antalya'ya giderken anneme gayet açık bir şekilde şöyle demiştim: "Anne, yol arkadaşı buldum, Antalya'ya otostopla geçiyoruz." Annem de "Saçmalama" demişti. Kendisini nasılsa inandırmış otobüsle gittiğime. Neyse sonra kampta bir gün araziden dönüyoruz annem aradı. Muhabbet ederken bir yerden konu açıldı Gül Abla'nın aracında geçen muhabbeti anlatacağım anneme. "Anne biz otostopta Antalya'ya gelirken" dedim ve karşı taraftan bir "EFENDİM?!" nidası yükseldi. "İşte otostopta-" dedim yine ağzıma tıktı lafı "Cessie sen Antalya'ya otostopla mı gittin kızım?!" diye  "Anne niye böyle yapıyorsun zaten haber vermiştim ya sana" dedim ama "Sen beni öldürmek mi istiyorsun" şeklinde başlayan ve asla bitmeyen bir monolog dinledim... Yine öyle bir şey olacak galiba çünkü iki gündür kimse beni arayıp da otobüsle gel diye darlamıyor... Demek ki yine inandırmışlar kendilerini gkjdfjkgdf.

Deneyimli birkaç arkadaş ile mesajlaştık, kolay yol tek atış bulursunuz diyorlar. Konya yolu üzerinde bir yerlerde parmak kaldırıyor olacağım sabah saatlerinde. Denk gelirsek kornaya basın, mutlu olayım fkjdjfds.

Şimdi şalanja geçiyorum. 17 soruluk bu yılın ilk şalanjı için gerçekten çok heyecanlıyım. Çünkü neden olmayayım? Çünkü heyecanlanacak başka bir şeyim yok zaten. Neyse. Sorular şöyle.
Beş sözcükle kendini anlat... Bu konuda Cansu'dan yardım istedim. Şöyle diyor "aceleci, manyak (ki bu düşünebildiği en iyimser şeymiş), " bu iki kelimeden başka kelime bulamadı. "Bak ben sana olayı söyleyeyim kelimeyi sen bul" dedi. "Evet" dedim ve şöyle söyledi "Önemli bir konu var, bir de önemsiz bir konu var. Sen o önemli konuyu asla umursamadan önemsiz konuyu kafanda kurup geliştirip onu bir şekilde önemli konuya bağlıyorsun" Bunu nasıl bir kelimeyle ifade edebiliriz bilmiyorum gjdhjkgfd. Neyse Cansu'dan bana hayır yok kendi beş kelimemi kendim bulacağım galiba...

1.Cool
2. Zeki
3. Aynı zamanda tatlı
4. İnanılmaz iyi kalpli
5. Mükemmel ötesi

Evet bunları sıraladığımda Cansu "Kimi anlattın şimdi?" dedi, "Kendimi." dedim. Yanıtı "Siktir oradan." oldu. Neyse cıvımayayım daha fazla. (Cansu: Cıvık! Evet! fkjdsjkfs)

1.Aceleci: Bu kabul edilebilir, çocukluğumdan beri annem de hep söyler zaten. Bazı konularda son derece sabırlı olduğum halde eyleme geçmem gereken bir konudaki bekleyiş beni özellikle çıldırtıyor. Hemen her şey olsun bitsin istiyorum. Bir şey için uygun zamanı beklemek falan asla söz konusu değil, ben ne zaman istiyorsam uygun zaman o zamandır.

2. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan: Bu tek kelime değil bunu nasıl tek kelime haline getireceğim bilmiyorum. Fevri diyeceğim ama asla yeterli olmayacak... Dengesiz diyeceğim... O zaten başından belli... Yani Cansu şunu söylerken bana şu mevzuyu hatırlattı: "Cessie, sabahın köründe beni uyandırıp, bir anda İstanbul'a gitmekten korktuğun için seni almamı istedin." Böyle bir şeyden bahsediyoruz.

3.Dağınık. Buna açıklama yapmayacağım.

4.Savurgan: Abi bu da çok acayip çünkü inanılmaz para harcıyorum ama neye ne ara harcadım ne ben ne de çevremdekiler asla bilemiyoruz. Hani öyle elle tutulmaz mevzulara. Bu yıl asla ama asla mali kontrol sağlayamıyorum (bkz. dışarda on bardağa yakın bira içmek ve eve taksiyle dönmek amk) Ne kadar param var, ne zaman biter asla idrak edemiyorum falan. Mali mefhumum sıfıra yaklaştı, gerçekten.

5. Sadist: Ya buna kesinlikle katılmıyorum, Cansu'nun yargısı. Zamanında Esin'de böyle bir fikre kapılmıştı, ben kim sadizm kim allasen gdkjgdf.

5.İnatçı. Hayatta en gurur duyduğum özelliğim. Boş inat yapmadığıma inancım tam çünkü.

Şimdi şalanjın öteki sorularını da yanıtlayıp programlayacağım çünkü bilgisayarım şarj olmuyor. Adana'da internetsiz kalabilir ve aklımı kaçırabilirim anlayacağınız. Size bir da şarkı bırakıyorum, Cansu'dan istek parça fkjdskfs



2 yorum:

  1. Tez canlılık ve inatçılık benim de dertlerim :D Her şeyler çabucak olsun bitsin isterim.

    İyi yolculuklar (su döker).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İnan hiç gitmek istemiyorum :(

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;