20 Ekim 2017 Cuma

ev mi bulduk acaba?

Kendi buhranlarımdan, saçma yaşantımdan ve Toki Turkuaz'dan o kadar bunaldım ki, bu yıl ne olursa olsun Ankara'ya taşınacağım dedim. Birkaç gündür müstakbel ev arkadaşım C ile ev bakıyoruz, bu işler çok zor, evler çok pahalı, sürekli insanlarla iletişim kurmak gerekiyor ve mevcut düzenimin bozulması bana çok zor geliyor. Bir gayret evden çıkıyorum, gece yatağımda anksiyete nöbetleri geçiriyorum. Yine kâbuslar görmeye başladım ama tüm bunlarla baş edebilirim. Her şey ile baş edebilirim.

Her neyse, sonunda bir ev bulduk. Kızılay'a da Tunalı'ya da çok yakın, labirent gibi, her odasında bir balkon parçacığı bulunan inanılmaz saçma bir ev. Evi çok sevdik. Mert bizimle taşınmaktan caydığı için iki kişi kaldık ama tüm imkanlarımızı zorlayıp ikimiz çıkacağız eve galiba. Yarın emlakçı ile konuşmaya gideceğiz. Emlakçılara falan hiç bulaşmamayı ummuştuk aslında ama kader bizi buralara sürükledi.

Bir akşam türlü çeşitli kâbuslardan yine sarsılarak ve titreyerek uyandım. Sonra ani bir ilhamla okulu bitirmeye falan karar verdim, böyle şeyler yapıyorum. Böyle kararlar alıp uygulayamayışlarımla meşhurum ama umarım bu kez bu durumu değiştirebilirim.

Günlerdir, evine baktığımız insanlarla, Doğancan'la C'nin arkadaşlarıyla, insanlarla sürekli iletişim halindeyim. Çok bunaldım, bir anda bu kadar sosyalleşmek hiç bana göre değil galiba. Neyse, elektriksiz, susuz, eşyasız ve internetsiz evimize taşındığımızda bu sorunlarım azalmış olacak. Mikrop gibi bir odaya saklanıp sefaletimin tadını çıkaracağım. C'nin kedisiyle oynayacağım ve kitap okuyacağım, işte böyle şeyler hayal ediyorum.


7 yorum:

  1. Ankara'dan Ankara'ya taşınacak olmana çok sevindim. Artık daha kolay ve plansız programsız buluşabiliriz.

    YanıtlaSil
  2. hadi hallet hayırlısı. bir de her şeyi boşver de aman sağlığına dikkat et yaaaa.

    YanıtlaSil
  3. Ev aramak, kurulu düzeni değiştirmek zor işlerdir. Ne kadar stres yapmışsın ki uykuna bile yansımış.
    Umarım kısa zamanda her şey yoluna girer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay uykularıma yansıyan ev değil, başka şeyler ama bakalım bu işten cayacak gibiyim.

      Sil
    2. O zaman daha da sabir dileyeyim :p

      Sil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;