4 Kasım 2017 Cumartesi

şalanja devam

Kendimle ilgili bilgi:İki gündür uyumak dışında başka hiçbir şey yapmyorum. Bir de Poyraz Karayel izliyorum. Dün akşam yeni dart ekibi toplanacaktı, uyuyakaldığım için akşam sekiz buçuktaki toplaşmaya gidemedim. Hoş gitmeyi de düşünmüyordum ya, neyse.

Şimdi ebmriyoloji çalışmaya çalışıyorum. Ders notlarım yüklemi bile olmayan cümlemsilerden oluşuyor. Slayt hazırlamakla ders notu hazırlamak hiç aynı şey değil. Bir tanesi dersi anlatırken faydalanacağın görsel ve hatırlatıcı materyal, ötekinden bilgi falan vermesini bekliyoruz biz öğrenciler olarak. Gerçi hoca kullandığı ek kaynakları da vermiş, hakkını yemeyeyim. Ben ilgisiz ve mal olduğumdan bende yok o kaynaklar.

Poyraz Karayel'e gelirsek, 50 küsur bölüm izledim, hepsinde aynı terene. Kötü adam değişiyor ama ana tema hep aynı, adam psikopat ve öteki mafya aileye kafayı takmış. Ayşegül ve Poyraz'ın cıvık romantizmine de katlanamıyorum. Gideyim de oogenez, gametogenez bir şeyler okuyayım, sonra bize sadece latince terimleri sorsunlar falan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;