14 Mart 2018 Çarşamba

11. hafta olmuş neden haber vermediniz?!

Zaman mevhumu olmayan birisi olarak neden böyle şeylere niyet ettim neden bu şalanja bulaştım hiçbir fikrim yok. 10. haftanın gelmesini bekliyordum, 11. hafta olmuş. İkisini birlikte yanıtlayacağım, çare yok.

10. Hafta: Dünyaya bakış açınız nedir, nasıl görüyorsunuz?
Vallahi, şu sıralar oldukça karamsar dünyaya bakış açım. Eskiden inandığım şeylere inanmaya devam etmeye çalışıp başarılı olamıyorum. Aşka inanıyordum, dünyayı sevginin ayakta tuttuğuna ve Tom Robbins'in dediği gibi her şeyde bir parça sihir olduğuna. Karmaya inanıyorum mesela, iyi şeyler de kötü şeyler de dönüp dolaşıp bir şekilde bizi buluyor gibi geliyor. Açıklığa ve samimiyete inanıyorum. Kendinize ne kadar dürüst olabilirseniz, hayata ve insanlara ne kadar açık olabilirseniz o kadar düzgün, o kadar güzel bir hayat sürüyorsunuz gibi geliyor. Çünkü yaşamın kendi içinde mantıklı bir ritmi var. Bu öyle mantıklı bir sistem ki bana kalırsa, her kendinizi kandırışınız sizi kendinize ait olmayan bir eyleme sürüklüyor. Bu da hak etmediğinizi düşündüğünüz ama aslında kendinizin kurmuş olduğu şeyler yaşamanıza neden oluyor. Kabuklara, zırhlara, duvarlara, hayatla ve insanlarla aramıza ördüğümüz şeylere ve mesafelere inanmıyorum. Bunlar kendimizi bir yerlere hapsetmemizden başka bir şeye yaramıyor, incinmekten korkmak fayda sağlamıyor. Zarar görmeyelim diye yaptığımız şeyler çok saçma. Bir söz okumuştum: "Burada kendimizi mahvetmek, kalplerimizi kırmak, yanlış insanları sevmek ve ölmek için bulunuyoruz." diyor. Katılıyorum, tüm bunlardan bir şeyler öğrenebilirsek ne iyi. İnsan olmaya çalışıyorum, iyi niyetin çok önemli olduğuna inanıyorum ve iyi niyetli olmaya çalışıyorum. Dünyaya bakışım aşağı yukarı beyle. 

11. Hafta: Şu andaki müzik listeniz.
Şu sıralar en çok dinlediğim şeyleri şimdi buraya sıralayacağım:







Sabah akşam bunlar çalıyor. Saatlerce susmuyor müzik, çok da huzur doluyorum keşkül gibi oluyorum. 

Birinden hoşlanıyor gibiyim. Bu çok yeni bi'şiy. Ender olmayan birinden hoşlanabilme kabiliyetimi artık kaybettiğimden endişeleniyordum. Tam da "ay kimseyi istemiyorum herkes siktirsin gitsin" derken bir insan evladına sempati duyabilmem beni ve arkadaş çevremi şaşırttı. Ben sevinçliyim, dostlarım tedirgin çünkü aşk acılarım senelerce sürüyor ve bunu atlatmaya çalışırken insanlara hunharca anlatıyorum. Bu akşam Seda'yla dertleştik, bu işin sonunda benim için bir ilişki algoritması hazırlamış üşenmeden. Gece gece deli gibi güldüm dksaklds. 
Ben bu işin sonunda GODOŞ çıkıyorum sanırım, siz de buyurun kendinizi bir test edin istiyorum. Kızlar iyi ki varlar. 

4 yorum:

  1. Algoritmanın daha ilk sorusunda şiştiğim halde 7 yıldır evliyim. Belki ilişkilerin ayısı genelde ben olduğum içindir, emin değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahaha, ben godoş oluyormuşum bu algoritmaya göre. Umut vaadediyorum diye düşünüyorum.

      Sil
  2. Kesinlikle yat çıktı dmkfkf

    YanıtlaSil

nasiplenin arkadaşlar :)

926 şarkının sadece 200'ünün gösterilmesi ayıp.

Zevkle Takip Ediyoruz:

Kitapkurtları;

Farklı İklimlerden;